Poze flori anuale

Iata cele mai relevante poze despre flori anuale de pe acasa.ro

Cele mai citite despre flori anuale

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Zodia ei iti arata cum s-o cuceresti

Nativa fiecarei zodii are imaginea ei despre cum trebuie sa fie barbatul ideal. Daca incerci s-o cuceresti, afla-i zodia si treci la atac.

Cum sa ingrijesti trandafirul japonez

Denumit stiintific Hibiscus rosa-sinensis, trandafirul chinezesc sau japonez este de origine din China, Japoinia sau India. Frunzele sunt ovale, distantate din loc in loc si foarte puternic colorate in verde.

Cele mai noi despre flori anuale

Cum sa obtii cele mai frumoase oua folosind ingrediente naturale pentru a le vopsi

Te pregatesti sa vopsesti ouale pentru Paste si iti doresti sa folosesti culori naturale? Ei bine, exista cateva alimente care iti vin in ajutor. Iata din ce legume, flori sau condimente poti obtine culori frumoase.

Mihaela Tatu a inaugurat Scoala Gimnaziala Nr. 1 Luncsoara, renovata de Asociatia BookLand

Evenimentul de inaugurare a Scolii Gimnaziale Nr. 1 din satul Luncsoara, comuna Auseu, judetul Bihor, a avut loc in prezenta cunoscutei realizatoare de emisiuni TV-radio si trainer acreditat in Tehnica si Arta Livrarii Discursului, Mihaela Tatu, care a acceptat invitatia de a deveni Ambasadoare BookLand, de a vizita scoala si de a le vorbi celor peste 120 de elevi care urmeaza cursurile scolii din Luncsoara, cadrelor didactice si parintilor din comunitate.

Beneficiile si utilizarile surprinzatoare ale trandafirilor

Florile de trandafir au fost venerate de-a lungul veacurilor nu doar datorita frumusetii lor divine si aromei imbatatoare, ci si datorita numeroaselor beneficii. Trandafirul este un element de baza in numeroase produse de ingrijire a pielii si produse topice. Trandafirii au fost, de asemenea, utilizati in mod regulat in diferite bucatarii din intreaga lume pentru a adauga aroma si un gust deosebit mancarurilor.