Cele mai citite despre fragi

Cum sa faci serbet

Serbetul este un preparat foarte dulce, pe care il poti face cu diverse fructe sau arome. Reteta difera, in functie de tipul de serbet care doresti sa-ti iasa la final. In functie de tipul de serbet, acesta este servit ca desert sau, in unele cazuri, chiar intre doua feluri de mancare.



1

Ce mananci cand ai pietre la rinichi

Litiaza oxalica, cunoscuta si sub numele de "pietre la rinichi", este provocata de acumularea unor cristale solide la nivelul rinichilor. Aceste cristale se formeaza din cauza excesului de calciu in organism, insa pot aparea si din cauza unei medicatii puternice, de lunga durata sau in urma consumu

Cum sa hranesti corect o chinchilla

Sistemul digestiv al chinchillei este foarte sensibil, de aceea este esential sa urmeze o dieta bazata pe hrana sanatoasa. Avand in vedere ca in mediul natural ele sunt 100% vegetariene, este bine sa respecti cat mai amanuntit alimentatia lor de baza.

Cele mai noi despre fragi

Imagini rare cu gainusa de alun, in Bucegi. Pasarea, tot mai rara VIDEO

Regia Nationala a Padurilor – Romsilva a surprins o gainusa de alun in Parcul Natural Bucegi. Aparitia pasarii este foarte rara. Aceasta a fost surprinsa dupa o lunga perioada in care nu au mai fost observate exemplare.

Ce fel de vin sa bei ca aperitiv? 6 produse

Vinul este o bautura versatila, care se poate consuma in contexte sociale si gastronomice diferite. Majoritatea oamenilor il consuma dupa felul principal, dar se poate bea si ca aperitiv sau desert. La inceputul mesei, vinul pregateste papilele pentru receptarea gusturilor si creste pofta de mancare.

5 retete de ceai perfecte pentru sezonul cald

In anotimpul cald, organismul nostru are nevoie de hidratare pentru a face fata temperaturilor extrem de ridicate. Una dintre cele mai populare bauturi racoritoare este ceaiul. Cu toate ca multi il consuma cu precadere iarna, pentru a se incalzi in zilele friguroase, ceaiul are efecte racoritoare si revigorante, astfel ca este benefic asupra sanatatii generale a corpului si vara. Aceasta bautura reprezinta una dintre cele mai bogate surse naturale de antioxidanti, care ajuta la protejarea organismului impotriva radicalilor liberi, indiferent de sezon. Ceaiul este excelent cand afara este foarte cald, mai ales ca poate fi consumat cu adaosuri de gheata, felii de lamaie sau alte citrice, frunze de menta, miere, bucati de fructe ori indulcitori care sa-i dea un gust fabulos. Iata cateva retete de ceai numai bune pe timp de canicula.