Poze fraudare vot

Iata cele mai relevante poze despre fraudare vot de pe acasa.ro

Cele mai citite despre fraudare vot

Ce vizitam azi: Palatul Parlamentului

Candelabre imense din cristal, marmura roz, covoare si draperii de zeci de tone, secvente din filmul Amen si fantoma lui Nicolae Ceausescu acestea sunt doar cateva dintre atractiile Palatului Parlamentului, cea mai mare constructie din Europa.

Sexul va fi interzis tinerilor sub 18 ani

Ministerul Sanatatii a propus spre vot in Parlament o o lege care le va interzice minorilor sa se angajeze in relatii sexuale daca acestia nu au implinit 18 ani, varsta majoratului.

7 temeri ale gravidei si raspunsurile la acestea

Este normal ca, in timpul sarcinii, sa te ingrijorezi chiar si din cauza celor mai mici amanunte, pentru ca vrei ca bebelusul sa se dezvolte sanatos, dar prea multe framantari iti vot da o stare de nervozitate inutila. Nu te panica si incearca sa urmezi cursul firesc al sarcinii. Iata cateva dintre

Cele mai noi despre fraudare vot

CATASTROFAL! Mortalitatea de Covid, de 6 ori mai mare in Romania decat media lumii! Avertismentul medicilor

In ultimele 24 de ore, Romania a inregistrat o mortalitate cauzata de Covid peste dublul Europei si de 6 ori mai mare decat media lumii.

Cum poti face diferenta dintre raceala si infectia cu tulpina Delta. Avertismentul medicilor

Numarul de cazuri de Covid, provocat de tulpina Delta este in crestere. In crestere sunt si cazurile de infectii respiratorii in randul copiilor. Multe dintre acestea ar putea fi, de fapt, infectii Covid, trag atentia specialistii.

Tara in care esti platit doar sa citesti. Se intampla in fabricile de tigari

Daca pana acum nu stiai, exista un job super interesant, a carui activitate principala este cititul. De exemplu, in Cuba cititorii din fabricile de tigari sunt o prezenta obisnuta si nu de azi-de ieri, ci de mai bine de un secol.