Poze fraude Bacalaureat

Iata cele mai relevante poze despre fraude Bacalaureat de pe acasa.ro

Cele mai citite despre fraude Bacalaureat

Jandarmeria face 600 de angajari

Fostii angajati ai Jandarmeriei care si-au luat bacalaureatul in acest an se pot reangaja. Pentru ei, dar si pentru alti doritori, Jandarmeria a scos la concurs peste 600 de posturi. Jandarmeria

Cum sa il ajuti pe adolescent sa treaca peste stresul examenelor

Examenele importante, precum tezele semestriale, examenul de bacalaureat sau cel de admitere la facultate reprezinta o sursa importanta de stres pentru adolescent. Teama de esec, dar si presiunea venita din partea parintilor si a profesorilor il pot face pe copil sa se simta coplesit de responsabi

Cum recuperezi banii in urma unei fraude pe card

Ti s-a furat cardul? Ai depistat o tranzactie suspecta? Atunci este foarte posibil sa fii un caz de fraudare prin card.

Cele mai noi despre fraude Bacalaureat

ING Bank & sendSMS: Atacurile de smishing in Romania au crescut de peste sase ori anul trecut. 5 sfaturi pentru a nu te lasa inselat.

Numarul atacurilor de tip smishing in Romania a crescut de peste sase ori in 2023 in comparatie cu anul anterior, potrivit unei analize interne realizate de sendSMS, iar in primele luni din 2024, in 75% din cazurile raportate s-a incercat furtul de identitate prin utilizarea unei etichete personalizate (numele expeditorului) pentru a induce in eroare utilizatorii ca mesajele sunt trimise de diferite companii, potrivit unui comunicat ING Bank.

Daune morale de 3.000 de euro pentru un elev din Buzau, care a primit nota 2 la purtare

Caz unic in Romania. O institutie de invatamant, obligata de instanta de judecata sa plateasca daune morale in valoare de 3.000 de euro unui elev, dupa ce a primit nota doi la purtare.

Codasi la studii superioare, dar fruntasi la educatia profesionala

Stiati ca doar 16% din populatia tarii a absolvit o facultate? Tarile nordice depasesc 50%, media europeana fiind de 35%. Mai exact: 44% dintre romani au nivel mediu de educatie (postliceal, liceal, profesional, invatamant complementar sau de ucenici), 40% nivel scazut (prescolar, primar, gimnazial sau fara scoala absolvita) si 16% au nivel superior, conform Institutului National de Statistica.