Poze frig temperaturi scazute

Iata cele mai relevante poze despre frig temperaturi scazute de pe acasa.ro

Cele mai citite despre frig temperaturi scazute

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

Cum sa scapi de puricii din locuinta

Daca animalele de companie au purici, riscul ca acesti paraziti sa ajunga si in locuinta ta este foarte mare, caci puricii se inmultesc foarte rapid. O femela poate depune un ou pe ora, in decursul a 3 luni de viata!

Cum sa iti protejezi copilul iarna - Sporturile de iarna

Sporturile de iarna reprezinta bucuria copiilor. Fie ca este vorba de datul cu saniuta, patinaj sau schi, acestia sunt primii care abia asteapta sa se arunce in zapada. Ca orice activitate, sporturile de iarna prezinta insa si unele pericole. Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este imbracam

Cele mai noi despre frig temperaturi scazute

Vom bea apa de la toaleta! Solutiile pentru a beneficia de apa potabila si in viitor

Viitorul nu suna deloc bine. Incalzirea globala si seceta afecteaza puternic cantitatile de apa disponibile, declansand o adevarata criza a apei.

Nu poti tine post 40 de zile? Tine doar 5 zile pentru a simti deja efectele benefice ale detoxifierii in corp si minte

Postul este o practica sanatoasa, care sustine in mod evident corpul in detoxifiere, iar daca timpul, vointa sau pur si simplu contextul de viata nu iti permit sa tii post 40 de zile, asa cum este cutuma inainte de sarbatorile pascale si de iarna, poti incepe cu 5 zile in care ajuti corpul si mintea.

Tu stii cum sa recunosti carnurile alterate inainte de a le cumpara? Sfaturile specialistilor

Produsele alimentare alterate pot prezenta riscuri semnificative pentru sanatate, iar printre acestea, carnea alterata ocupa un loc important. In cadrul emisiunii iThink, Alexandru Ciric, directorul Institutului National de Cercetari Alimentare, a oferit detalii esentiale despre cum putem identifica carnea alterata si care sunt riscurile asociate consumului acesteia.