Cele mai citite despre gatire dovlecel

Cum sa faci cei mai buni dovlecei pane

In timpul verii, atunci cand afara temperaturile depasesc 30 de grade, nu-ti doresti decat sa mananci ceva racoritor si care sa nu te solicite prea mult in ce priveste gatitul. O idee este sa pregatesti dovlecei pane. Sunt deliciosi si foarte usor de preparat...

Cum sa hranesti corect iepurele

O alimentatie necorespunzatoare poate avea efecte negative asupra iepurelui, producandu-i grave probleme de sanatate. In general iepurii mananca mult mai mult decat au nevoie si, de asemenea, cei crescuti in casa pot manca tot felul de lucruri care pentru ei nu sunt sanatoase.

Cum sa folosesti coriandrul in bucatarie

Coriandrul este inca una dintre ierburile aromatice foarte folosite in bucatarie. Daca pana acum l-ai adaugat in diverse mancaruri, insa nu stiai cum altfel l-ai mai putea folos ini gospodarie, noi te ajutam cu cateva sfaturi.

Cele mai noi despre gatire dovlecel

Culoare, gust si varietate la evenimentele tale, cu platouri reci de gustari

Platourile reci sunt o variata confortabila si plina de savoare cu ajutorul carora se poate satisface foamea participantilor la un eveniment, fie ca vorbim despre conferinte, sedinte, workshop-uri, petreceri corporate, petreceri private, aniversari, botezuri sau nunti. Pentru livrarea in siguranta, la calitate impecabila, poti apela oricand la serviciile unei firme de catering, care iti va asigura diversitate si savoare in preparatele usor de consumat, cu un aspect apetisant si arome care impaca si cele mai exigente gusturi.

Cum sa prepari chipsuri delicioase acasa. Sunt de sute de ori mai bune decat cele din comert

Ti-e pofta de chipsuri, insa nu vrei sa mananci din comert deoarece sunt plin de aditivi si conservanti? Iata cum poti sa iti prepari chipsuri la tine acasa!

Motivul pentru care nu trebuie niciodata sa tii orezul in frigider. Poti face toxiinfectie alimentara

Nutritionistii spun ca aproape 30% din toxiinfectiile alimentare sunt cauzate de consumul de mancare alterata. Putini oameni stiu ca temperatura scazuta nu protejeaza intotdeauna impotriva riscurilor de agenti patogeni, mai ales in situatia alimentelor proaspat gatite.