Poze gauri frigider

Iata cele mai relevante poze despre gauri frigider de pe acasa.ro

Cele mai citite despre gauri frigider

Cum sa iti protejezi copilul iarna - Sporturile de iarna

Sporturile de iarna reprezinta bucuria copiilor. Fie ca este vorba de datul cu saniuta, patinaj sau schi, acestia sunt primii care abia asteapta sa se arunce in zapada. Ca orice activitate, sporturile de iarna prezinta insa si unele pericole. Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este imbracam

Reteta pentru cea mai buna salata de fructe

Atunci cand ti-e pofta de ceva dulce, sanatos si delicios incearca o salata de fructe. Daca nu ai incercat insa sa pregatesti asa ceva acasa, ar fi bine sa stii ca este una dintre cele mai simple deserturi pe care le poti pregati acasa. Daca vrei sa pregatesti cea mai gustoasa salata de fructe...

Secretul prepararii crevetilor

Indiferent daca optezi pentru crevetii intregi sau decorticati, prefierti, proaspeti sau congelati, bucura-te de savoarea lor.

Cele mai noi despre gauri frigider

Ceaiul de patrunjel, benefic pentru a scapa de grasimea de pe burta. Cum sa-l consumi

Patrunjelul este unul dintre cele mai folosite verdeturi deoarece ofera un gust aparte multor feluri de mancare. Acesta este si un adjuvant extraordinar in curele de slabire. Afla de mai jos cum sa prepari cel mai bun ceai de patrunjel care te ajuta sa slabesti in doar cateva zile.

Locul din casa in care este cel mai bine sa tii painea. Se pastreaza mai bine ca oriunde

Painea este unul dintre cele mai consumate alimente de catre romani, insa multi dintre acestia gresesc atunci cand o depoziteaza. Randy George, o legenda a panificatiei si proprietarul Red Hen Baking din Middlesex, Vermont, a oferit cateva sfaturi cu privire la depozitarea acesteia pentru a se pastra cat mai mult timp proaspata.

Motivul pentru care nu trebuie niciodata sa tii orezul in frigider. Poti face toxiinfectie alimentara

Nutritionistii spun ca aproape 30% din toxiinfectiile alimentare sunt cauzate de consumul de mancare alterata. Putini oameni stiu ca temperatura scazuta nu protejeaza intotdeauna impotriva riscurilor de agenti patogeni, mai ales in situatia alimentelor proaspat gatite.