Cele mai citite despre gheata

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Cum sa iti protejezi copilul iarna - Sporturile de iarna

Sporturile de iarna reprezinta bucuria copiilor. Fie ca este vorba de datul cu saniuta, patinaj sau schi, acestia sunt primii care abia asteapta sa se arunce in zapada. Ca orice activitate, sporturile de iarna prezinta insa si unele pericole. Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este imbracam

Cum sunt prietenii tai, in functie de zodie

Cand ne implicam intr-o relatie de prietenie, ne apropiem in general de oamenii in care ne regasim sau de oamenii care au ceva ce noua ne lipseste. In timp, ajungem sa-i cunoastem pe masura ce experimentam. Te-ai gandit insa vreodata la cum sunt prietenii tai, tinand cont de zodia lor?

Cele mai noi despre gheata

Cumperi carne de pui? Cum poti deosebi carnea de pui veche de cea proaspata

Carnea de pui este nelipsita de pe masa oricarei persoane. In plus, este una dintre carnurile recomandate copiilor inca de la diversificarea alimentatie.

Ce act trebuie sa aiba la ele, in trafic, persoanele care folosesc trotinetele electrice. Amenzile sunt uriase

Trotinetele electrice au impanzit marile orase. Acestea sunt o solutie rapida pentru a ajunge la munca si mult mai economica. Orasele sunt pline de aceste vehicule, insa, odata cu aparitia acestora in trafic, au aparut si mai multe accidente. Pentru a evita astfel incidentele, autoritatile au elaborat o serie de masuri in acest sens. Astfel, guvernantii au aprobat hotararea care reglementeaza circulatia trotinetelor electrice pe drumurile publice.

ANPC, controale drastice in Bucuresti. Patru magazine Mega Image au fost inchise temporar. Nereguli grave descoperite de inspectorii sanitari

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a realizat in ultima saptamana mai multe controale in marile magazine din Capitala. Dupa ce a propus inchiderea temporara a mai multor magazine Cora si Auchan, reprezentantii ANPC au decis inchiderea temporara si a patru magazine Mega Image din Bucuresti. Inspectorii sanitari au descoperit nereguli grave.