Poze groenlanda

Iata cele mai relevante poze despre groenlanda de pe acasa.ro

Cele mai citite despre groenlanda

Traditii de Craciun in jurul lumii

Craciunul este una dintre cela mai importante sarbatori ale crestinatatii si este celebrat in majoritatea tarilor din lume.

Vacante in destinatiile preferate de miliardari

Anul 2009 este unul dificil pentru toata lumea, inclusiv pentru miliardarii lumii: oameni de televiziune, afaceristi din industria petrolului, politicieni etc.

Lumina soarelui, portia de sanatate

Lumina solara este, in general, unul dintre cei mai buni prieteni ai sanatatii. In primul rand microbii si virusii sunt distrusi, sistemul nervos se relaxeaza, iar tensiunea musculara scade.

Cele mai noi despre groenlanda

Mancaruri unice in lume, specifice Craciunului. Le-ai incerca?

Pentru cei mai multi oameni sarbatorile de iarna sunt asociate cu o multime de preparate traditionale si ore in sir petrecut in bucatarie. Daca la noi preparatele traditionale de Craciun constau in sarmale, carnati, caltabosi si cozonaci, alte tari se “lauda” cu preparate unice si mai putin obisnuite pentru masa de Craciun. Iata cateva dintre acestea!

Marile metropole ale lumii vor ajunge sub ape! Incalzirea globala, efecte devastatoare

Incalzirea globala isi pune deja amprenta asupra vietii noastre zilnice. Insa schimbarile bruste de temperatura si fenomenele meteo extreme sunt doar inceputul a ceea ce va urma!

Scenariul sumbru care devine realitate. Inundatii catastrofale din cauza topirii ghetarilor

Potrivit oamenilor de stiinta ghetarii din Groenlanda si Antarctica se topesc intr-un ritm alert. Cel mai grav scenariu privind cresterea nivelului marilor si oceanelor este aproape de realitate.