Poze hipermarketuri

Iata cele mai relevante poze despre hipermarketuri de pe acasa.ro

Cele mai citite despre hipermarketuri

Programul de Sarbatori al magazinelor

In speranta unor vanzari cat mai mari, cele mai mari magazine si hipermarketuri vor avea un program mai lung in aceasta perioada, unele chiar non-stop. CarrefourIn capitala, Carrefour va fi

Tipuri de nisip pentru pisici

Pentru igiena felinei tale este foarte important ca nisipul sa fie de o calitate superioara si sa absoarba foarte bine lichidul. Indiferent de tipul nisipului litiera pisicii va trebui curatata zilnic si o data pe saptamana trebuie spalata si dezinfectata.

Cadouri potrivite pentru o femeie

Se stie ca femeile sunt greu de multumit.

Cele mai noi despre hipermarketuri

POD cu POD luminezi o casa - o campanie Ariel si Carrefour, in parteneriat cu ViitorPlus

Incepand cu luna septembrie, fiecare produs Ariel achizitionat din magazinele Carrefour inseamna o donatie catre ViitorPlus pentru iluminarea unui sat din Romania.

Ludovic Orban, despre inchiderea pietelor: Virusul se transmite foarte usor

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat astazi ca rata de transmitere a coronavirusului este foarte mare in piete. Asta deoarece nu se respecta nicio masura de siguranta, oamenii nu poarta masca si nu se pastreaza distantarea sociala.

Lista judetelor in care masca de protectie este obligatorie si in spatiile deschise

Purtarea mastii de protectie a devenit obligatorie de la 1 august in mai multe judete din Romania si in spatiile deschise aglomerate.
Luni, la nivelul municipiului Bucuresti se asteapta adoptarea masurii privind obligativitatea purtarii mastilor in zona pietonala a Centrului Vechi, cu exceptia teraselor.