Cele mai citite despre hipopotami

Vacante pentru indragostiti in 9 culori

O vacanta cu persoana iubita este o experienta frumoasa indiferent daca tii cont sau nu de sarbatorile specifice: Valentine’s Day, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie sau aniversarea casatoriei.

Ce noutati aduc operatorii de turism

La Targul de Turism al Romaniei, care s-a desfasurat intre 23 si 26 octombrie 2008 in Bucuresti, agentiile au venit cu propuneri noi, atat pentru vacanta de sarbatori, cat si pentru anul viitor.

Luna de miere, de la plajele tropicale la bungalowuri II

Saptamana trecuta v-am prezentat cateva destinatii pentru luna de miere, dintre cele mai des intalnite in cererile cuplurilor de proaspat casatoriti.

Cele mai noi despre hipopotami

Ritualuri de imperechere bizare in lumea animalelor

Pasarea paradisului este recunoscuta pentru ritualurile sale spectaculoase de imperechere, dar lucruri la fel de curioase fac parte din comportamentul unor animale mult mai comune. Descopera 8 ritualuri de imperechere bizare in lumea animalelor, de care probabil nu ai auzit pana acum.

Cele mai ciudate animale de companie

Cand spui animal de companie, te gandesti imediat la un caine sau la o pisica, poate si cativa pesti de acvariu sau un sticlete. Insa iubitorii de animale au intrecut cu mult limitele asteptarilor noastre si au schimbat drastic notiunea de animal de casa.

Vacante adrenalitice pentru 2009

In 2009, operatorii de turism continua sa vina cu propuneri noi de vacanta, pentru turistii care isi doresc o altfel de experienta.