Cele mai citite despre ieftinire benzina

20 de intrebuintari ale bicarbonatului de sodiu in casa

De ce este bine sa ai mereu in casa, in garaj, in masina sau in poseta un borcanel de bicarbonat? Fie ca vrei sa stingi un incendiu, sa scoti o pata sau sa iti cureti mainile, praful magic rezolva aceste probleme in doar cateva secunde

De cati bani de buzunar ai nevoie in vacanta

Cand iti planifici o vacanta, una dintre cele mai importante intrebari la care trebuie sa gasesti raspuns este de cati bani vei avea nevoie. Nimeni nu-si doreste o vacanta in care sa nu dispuna de suficiente resurse financiare pentru a-si face o placere, deoarece vacanta reprezinta tocmai acea peri

Cele mai noi despre ieftinire benzina

Noi.ro - cei ce te ajuta sa sa iti deschizi magazinul visurilor

Vrei sa iti deschizi un magazin? Vrei sa faci o afacere in localitatea ta? Nu ai banii, dar stii ce vrei? Vrei sa vinzi online si nu ai capital? Vrei sa iti cresti afacerea? Pentru toate aceste intrebari raspunsul este Noi, magazinul magazinelor, de tip cash & carry.

Cand ar trebui sa inlocuiesc bateria masinii?

Bateria plumb-acid folosita in cazul vehiculelor pe benzina a existat inca de la primele automobile, iar de atunci, nu s-au schimbat prea multe. Inca din anii 1970, bateria auto isi mentine eficienta si nu necesita prea multa intretinere. O baterie auto poate avea o durata de functionare cuprinsa intre 3-7 ani, timp in care ne permite sa pornim motorul de mii de ori, fara sa ne gandim prea mult la asta. Dar, in cele din urma, bateria va ajunge la sfarsitul duratei sale de functionare si nu va mai avea suficienta putere pentru a porni motorul.

Tragedie de proportii! 59 de oameni au murit in urma exploziei unei cisterne cu benzina!

O tragedie de proportii a dus la decesul a cel putin 59 de persoane, si la ranirea altor cateva zeci, in urma unei explizii a unei cisterne de benzina.