Poze indulcitori

Iata cele mai relevante poze despre indulcitori de pe acasa.ro

Cele mai citite despre indulcitori

18 trucuri pentru a preveni indigestia de Sarbatori

Mesele copioase din perioada sarbatorilor, bogate in grasimi si calorii si stropite din belsug cu alcool, sunt o adevarata „bomba cu ceas” pentru stomac.

10 motive sa nu bei bauturi carbogazoase

Bauturile carbogazoase reprezinta pentru foarte multe persoane o alternativa gustoasa cand trebuie sa elimine senzatia de sete. Fie ca este vorba de clasicele racoritoare pe baza de cola, fie de alte sortimente de sucuri acidulate cu diverse arome fructate, bauturile carbogazoase nu prezinta deloc

Cum faci conserve de toamna fara zahar

Gemurile, marmeladele si celelalte conserve pentru toamna-iarna reprezinta preparate delicioase si sanatoase, facute in casa din ingredientele pe care chiar tu le-ai cumparat. Ce te faci, insa, daca trebuie sa eviti zaharul, din diverse motive?

Cele mai noi despre indulcitori

Pateul vegetal, pericol pentru sanatate! Multe persoane il consuma in aceasta perioada

Anumiti aditivi alimentari din pateurile de post pot provoca serioase probleme de sanatate atunci cand sunt consumati in cantitati mari, avertizeaza Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania, care a realizat un studiu pe 70 de sortimente de pateu vegetal din mai multe hypermarketuri.

Alimente de care sa ne ferim atunci cand tinem post. Afla care sunt acestea de la nutritionistul Serban Damian

Postul Pastelui reprezinta una dintre cele mai importante perioade de post din calendarul liturgic ortodox. Este o perioada de pregatire spirituala si purificare inainte de sarbatoarea Invierii Domnului. Postul Pastelui incepe in fiecare an in ziua de luni, dureaza 40 de zile si nu inseamna doar abstinenta alimentara, ci si o pregatire spirituala intensa.

Invata de la nutritionisti cum sa mananci sanatos pentru a avea o viata mai buna

Mentinerea unei stari de sanatate optime este determinata de o multime de factori. La randul sau, o stare de sanatate buna poate reduce riscul de a dezvolta anumite boli sau afectiuni. Acestea includ diabetul zaharat tip II, bolile cardiovasculare, accidentele vasculare cerebrale, unele tipuri de cancer si alte afectiuni conexe.