Poze judetul prahova

Iata cele mai relevante poze despre judetul prahova de pe acasa.ro

Cele mai citite despre judetul prahova

Top 10 locuri de vizitat in Bucuresti

Bucurestiul poate fi un oras frumos si atractiv daca stii sa ii observi adevaratele sale comori. Ignora aglomeratia si mizeria si vei descoperi un oras cosmopolit, cu numeroase muzee, cladiri frumoase, magazine luxoase si parcuri pline de verdeata.  

La plimbare in jurul Bucurestiului

Liniste, aer curat, racoare, relaxare si miros de nuferi infloriti, acestea sunt doar cateva dintre ingredientele care te atrag sa petreci cateva zile in padurile de langa Bucuresti.

Somajul tehnic, masura legala temporara in caz de criza

“Aproximativ 150 de angajati de la Rompetrol Petrochimicals din Navodari vor intra in somaj tehnic”, “circa 400 de angajati ai

Cele mai noi despre judetul prahova

Doua cutremure in Romania, noaptea trecuta! Ce magnitudine au avut

Romania a fost zguduita de doua cutremure noaptea trecuta. De la inceputul lunii februarie au avut loc nu mai putin de 25 de cutremure pe teritoriul tarii noastre.

Mii de locuinte, fara curent electric in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. Zonele afectate

Mii de locuinte din Bucuresti, dar si din judetele Ilfov si giurgiu vor ramane fara curent electric luni, 22 februatie, potrivit unui anunt facut de E-Distributie Muntenia.

De ce paracetamolul poate duce la deces? Explicatiile medicului Radu Tincu

Paracetamolul este subiectul zilei, dupa ce un barbat a murit deoarece s-a tratat singur cu paracetamol. Barbatul in varsta de 70 de ani, din judetul Botosani, a incercat sa se trateze singur acasa, de Covid. Acesta a luat cate doua pasteile la patru ore, timp de mai multe zile.