Cele mai citite despre kerosen

Unde plecam in luna noiembrie

Luna noiembrie este o perioada mai putin solicitata din punct de vedere turistic, facand trecerea de la vacanta de vara prelungita (in septembrie si octombrie) la vacanta de iarna si sarbatori.

Discount-uri si oferte speciale de vacanta pana in vara 2009

Daca te gandesti sa-ti planuiesti din timp vacanta, consulta cataloagele agentiilor de turism si solicita discount-urile si ofertele promotionale, disponibile din noiembrie 2008 pana in vara anului viitor.

Sejururi la moda pentru toamna 2008

In lunile de toamna, agentiile de turism propun ca destinatii tari cu temperaturi care au cel putin o medie de 24 – 25 grade Celsius.

Cele mai noi despre kerosen

Masina lui Batman este de vanzare! Afla cat costa!

O companie americana producatoare de masini de curse a scos la licitatie pe eBay o copie a automobilului aparut in "Batman", filmul regizat de Tim Burton in 1989.

Sapte imigranti africani au murit intr-un incendiu din Philadelphia

Sapte imigranti liberieni au murit si alti trei au fost raniti intr-un incendiu din Philadelphia, care nu a durat mai mult de 40 de minute si a fost declansat de explozia unei radiator cu kerosen.

Zeci de poluari accidentale cu petrol in 2008 in Dambovita

Peste 30 de poluari accidentale au avut loc in anul 2008, majoritatea in urma activitatii de extractie a petrolului, se arata intr-un bilant intocmit de Agentia pentru Protectia Mediului (APM)