Cele mai citite despre laptuca

10 sfaturi eficiente in caz de balonare

Fiecare dintre noi a trait poate, la un moment dat, impresia neplacuta de stomac umflat, care sta parca sa explodeze.

Cum sa alcatuiesti meniul pentru diabetici

Ai invitat la masa sau chiar in familia ta un diabetic si vrei sa alcatuiesti un meniu care sa fie potrivit si pentru el. Si cum toata viata unui bolnav de diabet depinde de alimentele pe care le consuma...

Andivele, aurul alb din bucatarie

Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?

Cele mai noi despre laptuca

Ce sa faci dupa sarbatori cu resturile de mancare

De sarbatori se intampla sa ramai cu multa mancare pe care inca o poti servi, dar pe care nu o mai doreste nimeni. Toti s-au plictisit de friptura de porc, dar nici nu ai vrea sa o arunci la cosul de gunoi. Exista totusi modalitati prin care sa transformi mancarea ramasa de sarbatori in noi preparate culinare, pe care familia ta le poate servi cu placere.

Ce poti face cu mancarea ramasa de Paste

Dupa zilele de Paste ne raman mancaruri care nu au apucat sa fie mancate. Oua vopsite ramase nemancate, fripturi sau carne ramasa in frigider, piureuri, umpluturi - toate acestea se pot transforma in alte mancaruri, rezultate din combinatii cu mancarea ramasa. Iata cateva idei in acest sens.