Poze legea pensiilor

Iata cele mai relevante poze despre legea pensiilor de pe acasa.ro

Cele mai citite despre legea pensiilor

Cum se obtine viza turistica pentru Canada I

Viza pentru Canada poate fi un proces extrem de obositor, incepand cu primele zile de cautare a informatiilor.

Unde si cum plimbam cainele

Plimbatul este un exercitiu bun atat pentru cainele tau cat si pentru tine. La tot pasul patrupedele descopera informatii pe care nu le stia: mirosuri noi, persoane noi, locuri noi si sunete pe care nu le-a mai auzit iar tu poti sa te bucuri de putina miscare in aer liber.

Somajul tehnic, masura legala temporara in caz de criza

“Aproximativ 150 de angajati de la Rompetrol Petrochimicals din Navodari vor intra in somaj tehnic”, “circa 400 de angajati ai

Cele mai noi despre legea pensiilor

Cand isi pot lua angajatii zilele libere dupa vaccinarea anticovid. Noi precizari

Romanii care se vaccineaza anticovid pot solicita angajatorului o zi libera dupa administrarea fiecarei doze de vaccin. Aceasta masura a intat in vigoare dupa data de 29 iulie 2021. In lege nu se specifica insa un detaliu foarte important. Si anume, daca angajatul este obligat sau nu sa isi ia ziua libera exact in aceeasi zi in care se vaccineaza. Astfel, orice angajat poate solicita zile libere dupa vaccinare si in alte zile decat cele in care i se administreaza vaccinul. El are insa obligatia sa isi instiinteze angajatorul cu privire la programarea zilelor libere dupa vaccinare.

Achitarea amenzilor rutiere va fi simplificata. Ce nu vor mai fi nevoiti sa faca soferii

Achitarea amenzilor la politie ar putea fi simplificata, dupa ce un proiect de lege initiat de UDMR a trecut de votul Camerei Deputatilor.

Medic, strigat de ajutor catre juristi! Le cere sa intervina in cazul calomniilor din Social Media

Un medic galatean le cere juristilor colegiului Medicilor sa intervina in cazul in care apar calomnii la adresa medicilor pe retelele de socializare.