Poze luxatii

Iata cele mai relevante poze despre luxatii de pe acasa.ro

Cele mai citite despre luxatii

Primul ajutor in cazul unei luxatii sau entorse

Entorsele si luxatiile sunt cele mai frecvente consecinte ale accidentelor sportive.

Leacuri traditionale pentru traumatismele din sezonul rece

Suntem in plin sezon al entorselor, luxatiilor, fracturilor, degeraturilor, contuziilor, hematoamelor. Si nu este deloc de glumit cu loviturile cauzate de alunecarea pe gheata. Dintr-o simpla

Cum sa ai cele mai frumoase picioare

Cu siguranta nu iti place sa mergi la medic, cum de altfel nimanui nu-i place.

Cele mai noi despre luxatii

Dureri articulare? Iata ce sa faci ca sa le atenuezi!

Stiti senzatia aceea suparatoare de durere de articulatii, care nu va da pace si pe care o puneti pe seama frigului, mai ales acum, in sezonul rece? Expresia „mi-a intrat frigul in oase” este deseori folosita de romani atunci cand se confrunta cu o stare de disconfort. Daca raspunsul este DA si aceasta expresie nu va este straina, atunci va facem cunostinta cu o gama de produse care sa va ajute.

CORONAVIRUS: De ce medicamente ai nevoie pentru perioada de izolare la domiciliu

Izolarea la domiciliu este una dintre preventiile luate de multe companii in aceasta perioada, pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Pentru aceasta perioada este indicat sa te pregatesti nu numai cu mancare si apa ci si cu medicamentele necesare. Iata o lista de medicamente pe care orice persoana trebuie sa le aiba in casa in aceasta perioada.

Nu lasa durerile musculare sau articulare sa te scoata din ritm

Mergi constant la sala sau practici un sport de performanta? Atunci cu siguranta te-ai confruntat macar o data cu dureri musculare. Fie ca au fost cauzate de febra musculara, accidentari usoare, lipsa incalzirii inainte de exercitii sau incalzirea neefectuata corect, tot ce iti amintesti acum este cat de tare ti-ai dorit in acele momente sa scapi rapid de durere si disconfort.