Poze Maia Connect-R

Iata cele mai relevante poze despre Maia Connect-R de pe acasa.ro

Cele mai citite despre Maia Connect-R

Lacramioara

Lacramioara, cunoscuta si sub denumirea de Margaritar sau Dumbravioara si avand denumirea stiintifica Convallaria majalis, este singura specie de planta care apartine genului Convallaria, familia Ruscaceae. Planta poate fi intalnita in zonele cu temperatura temperata din Emisfera Nordica in Asia si

Revelionul in club

Noaptea dintre ani trebuie sarbatorita intr-un mod cat mai special. Daca nu esti pe partiile de la munte sau in alte destinatii de iarna, si in cluburile din Bucuresti se organizeaza numeroase petereceri de revelion. Muzica, mancare aleasa, balrui mascate, artificii si multa distractie sunt atracti

Teatru pe timp de vara in Bucuresti

Chiar daca este vara si in mod oficial teatrele au luat o mica vacanta pana in septembrie, cluburile si terasele din Bucuresti si-au diversificat programul si ofera si spectacole amuzante de teatru.

Cele mai noi despre Maia Connect-R

Connect-R, acuzat de o tanara ca i-a furat piesa. Reactia artistului

Maria Alexandra Constantin, cunoscuta sub numele de scena Max Constant, a facut acuzatii grave la adresa lui Connect-R, sustinand ca piesa "Angela", lansata recent de artist si care a avut un succes imens, ii apartine in intregime.

Connect-R, dezvaluiri despre casnicia cu Misha. "In casa nu mai esti cu mama ta"

Connect-R si-a asumat vina pentru divortul de Misha si recunoaste ca nu a reusit sa se adapteze la vietii de familie.

Reteta de supa pentru postul Craciunului. Cum o face Adina Halas

Multi romani cauta sa aiba un meniu cat mai variat in post. Astfel, Adina Halas a povestit ce reteta de supa de legume cu crutoane are. Este absolut delicioasa si usor de preparat! Ca ingrediente, este nevoie de 2 cepe medii, 2-3 morcovi, un sfert de telina, un pastarnac, 3-4 ardei capia, 2 catei de usturoi, un cartof alb, 2 cartofi dulci, 2 cm de ghimbir ras, o lingurita de turmeric, sare roz de Hymalaya cu fulgi de chilli, 3-4 linguri de ulei de masline si un amestec de condimente, anume chimon, busuioc, sumac, boia de ardei dulce si iute.