Poze majorare dobanda

Iata cele mai relevante poze despre majorare dobanda de pe acasa.ro

Cele mai citite despre majorare dobanda

O noua initiativa legislativa: concediu post-natal de 3 ani si prime de 2.500 de lei pentru nou-nascuti

Luni, 3 septembrie, un deputat PDL a depus la Camera Deputatilor o initiativa legislativa, prin care propune ca pentru fiecare nou-nascut mamele sa primeasca o prima de 2.500 de lei, concediu post-natal de 3 ani si o majorare a indemnizatiei pentru cresterea copilului la 85% din media veniturilor realizate in ultimele 12 luni.

Profesorul, meserie de invatat cu multa dragoste

“Sunt ce sunt astazi si datorita dascalilor pe care i-am avut” – aceasta este sintagma care ar trebui sa ne treaca prin minte atunci cand ne gandim la profesorii care ne-au ajutat sa intelegem din tainele vietii si sa deprindem cunostinte care ne vor ajuta probabil pe tot parcursu

Top 10 cei mai influenti participanti la Forumul Economic Mondial

Forumul Economic Mondial, care se desfasoara anual la Davos, in Elvetia, este locul de intalnire al unora dintre cei mai bogati si mai puternici oameni din lume. Revista americana Forbes a realizat un clasament al celor mai puternice si influente personalitati prezente la evenimentul de anul acesta

Cele mai noi despre majorare dobanda

Solutii de creditare de la Best Credit IFN pentru a pleca in vacanta mult visata

Dupa o perioada lunga in care accesul la vacanta a fost limitat, situatia incepe sa se schimbe, iar majoritatea persoanelor isi fac deja planuri pentru acea vacanta pe care si-o doresc de mult timp. Cu atat mai mult cu cat sezonul cald este aproape aici, iar gandul la relaxare intr-un loc mult visat a pus stapanire pe fiecare dintre noi. Un aspect extrem de important si care de multe ori ne impiedica in planificarea vacantelor este partea financiara - cu atat mai mult daca nu esti genul de persoana care sa faca economii sau pur si simplu nu ti-ai permis.

Credit fulger aprobat online pentru o vacanta deosebita!

De ce sa stai acasa si sa iti refuzi cele mai frumoase momente, cand poti obtine un credit urgent online?

Ghidul parintilor antreprenori: 6 aspecte de retinut daca beneficiezi de titluri intr-o companie

Atunci cand apare un copil in viata lor, cei mai multi parinti incep sa se gandesca serios cum pot construi un viitor mai bun pentru cel mic. Una dintre cele mai des intalnite variante este crearea conturilor de economii sau a depozitelor bancare. Banii sunt mereu la indemana adultilor, pot fi accesati la nevoie si, in functie de institutia financiara aleasa, exista posibilitatea de a primi si o mica dobanda. Insa, un plan de economisire nu aduce castiguri ridicate pe termen lung, dar investitiile, pe de alta parte, creeaza valoare in timp. Asa se face ca tot mai multi oameni ajung sa detina actiuni in cadrul anumitor companii, achizitia de titluri fiind una dintre investitiile cele mai profitabil si cu un nivel redus de risc. Iata cateva aspecte de care trebuie sa tii cont daca te numeri printre cei care beneficiaza de astfel de plasamente: