Cum sa masori ingredientele pentru retete
Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.
Un strop de sare in plus sau in minus poate sa faca diferenta dintre o mancare delicioasa sau una fara gust.
Mamaliga este una dintre mancarurile considerate traditionale in tara noastra. Numele ei si reteta dupa care se prepara au ajuns cunoscute in intreaga lume, insa nu toata lumea stie cum sa pregateasca acest fel de mancare. Iata, asadar, cateva sfaturi pentru a pregati...
Furnicile sunt mai greu de exterminat decat alte insecte, mai ales daca au cuibul in apropierea sau chiar in casa ta. Poate ca ai incercat mai multe solutii pana acum, insa fara succesul dorit. Alege metoda potrivita in functie de gravitatea problemei si de persoanele care locuiesc in casa ta.
Gomag organizeaza primul eveniment pentru antreprenorii din Republica Moldova, pe 17 aprilie 2024, la Chisinau
In casele romanilor nu exista Craciun fara sarmale. Gospodinele se intrec an de an cu retete care mai de care mai gustoase. Iata mai jos cum sa le prepari astfel incat sa iasa pufoase si gustoase! Este o reteta clasica, cu foi de varza murata, dar cu cateva ingrediente secrete care nu trebuie sa lipseasca: ardeiul gras, afumatura si mararul.
Mamaliga reprezinta unul dintre preparatele cel mai des intalnite pe mesele romanilor. Este folosita, in general, ca inlocuitor pentru paine. Cati dintre oameni stiu oare cum se prepara corect mamaliga, conform recomandarilor nutritionistilor?
Aceasta pagina a fost creata special pentru a oferii informatii cat mai complexe despre malai. Acasa.ro iti ofera poze, video, aricole si comentarii ale utilizatorilor pe tema malai.