Cele mai citite despre manager

Ce cadou ii oferi, in functie de zodia lui

Sa-i cumperi cadou unui barbat nu este cel mai usor lucru din lume. Afla mai multe despre el, pentru a putea sa alegi cel mai potrivit dar. Astrele iti dezvaluie care ii sunt preferintele, in functie de zodia in care s-a nascut.Cadouri pentru barbatul BerbecBarbatul Berbec este probabil cea mai ener

Horoscop lunar: horoscopul lunii februarie 2009

Horoscopul lunii februarie anunta oportunitati in viata sentimentala si profesionala.

Cum este seful, in functie de zodie

Te-a epuizat seful tau de curand, cu un nou caiet de sarcini, de doua ori mai stufos decat in primele 6 luni? S-ar putea sa ai de-a face cu un Taur sau un Leu, sever, muncitor si foarte pretentios.

Cele mai noi despre manager

Ce este pneumonia de aspiratie, boala crunta care l-a rapus pe Benone Sinulescu

Medicul pneumolog si manager al Institutului Marius Nasta din Bucuresti a explicat ce este pneumonia de aspiratie, boala teribila care l-a rapus pe celebrul artist de muzica populara Benone Sinulescu.

Emilian Imbri: “Ce se intampla acum in Franta, Germania si in Austria se va intampla si la noi”

Medicul Emilian Imbri atrage atentia ca numarul de noi cazuri Covid-19 ar putea creste alarmant dupa sarbatori. Acesta afirma ca atenuarea situatiei din Romania ar putea duce la o relaxare a populatiei de sarbatori.

Rezervatie naturala pentru popandai, in Romania

O suprafata care se intinde pe o suprafata de peste 100 de hectare din judetul Botosani, a fost transformata in rezervatie naturala pentru popandai, specie protejata in Romania.