Poze miere cruda

Iata cele mai relevante poze despre miere cruda de pe acasa.ro

Cele mai citite despre miere cruda

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau

Reteta pentru cea mai buna salata de fructe

Atunci cand ti-e pofta de ceva dulce, sanatos si delicios incearca o salata de fructe. Daca nu ai incercat insa sa pregatesti asa ceva acasa, ar fi bine sa stii ca este una dintre cele mai simple deserturi pe care le poti pregati acasa. Daca vrei sa pregatesti cea mai gustoasa salata de fructe...

Ce sa mananci atunci cand ai diaree

Diareea este provocata de cele mai multe ori de o alimentatie neprielnica, de bacteriile prezente intr-un aliment sau chiar de intoleranta la un anumit produs. Atunci cand suferi de diaree, este recomandat ca pe langa tratamentul medicamentos, sa ai grija si la alimentatie deoarece mancarea

Cele mai noi despre miere cruda

Tuse si gat iritat? Bunicile noastre aveau un leac: sadoul. Cum se prepara

Exista un remediu naturist, transmis din generatie in generatie, care trateaza rapid tusea si gatul iritat. Este vorba despre sodou, o bautura menita sa combata durerile si iritatiile din zona gatului. Poate fi consumata atat de adulti, cat si de copii.

Cum sa prepari cei mai buni mucenici moldovenesti. Reteta lui Radu Anton Roman

Mucenicii moldovenesti sunt unii cei mai savurosi mucenici pe care ii poti manca pe 9 martie. Daca vrei sa pregatesti cei mai gustosi mucenici moldovenesti, poti folosi cu incredere reteta lui Radu Anton Roman, pe care a publicat-o in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”. Este reteta traditionala de mucenici moldovenesti.

Usturoiul verde, multiple beneficii pentru sanatate. Ce boli vindeca acesta

Tu stii ce se intampla in organismul tau atunci cand mananci usturoi verde? Bucatarii folosesc des acest ingredient deoarece ofera o aroma unica si da un plus de savoare felurilor de mancare. Specialistii in fitoterapie il recomanda pentru a vindeca multe boli, fiind in topul tonicelor pentru sistemul nervos.