Cele mai citite despre migdala

Traditii de Craciun in jurul lumii

Craciunul este una dintre cela mai importante sarbatori ale crestinatatii si este celebrat in majoritatea tarilor din lume.

Cum se intretine un permanent?

Bucle perfecte, spirale lejere, onduleuri rebele, solutia poate fi... coafura permanenta. Este o tehnica de ondulare a parului, care dupa cum indica si denumirea ei este permanenta. Este indi

Masti cu uleiuri esentiale pentru un ten hidratat

Esentele din plante castiga din ce in ce mai mult teren in fata multor ingrediente din produsele cosmetice. Pe langa faptul ca miros foarte bine, au si efect de ingrijire a pielii, oferindu

Cele mai noi despre migdala

Cillian Murphy, dieta halucinanta. De ce a mancat doar o migdala pe zi

Cillian Murphy a obtinut rolul in filmul “Oppenheimer”, care deja se bucura de succes. Totusi, actorul a fost nevoit sa isi schimbe complet aspectul fizic, asa ca a recurs la o dieta extrema. El a mancat o singura migdala pe zi pentru a se asigura ca o sa slabeasca si personajul pe care o sa il joace o sa fie potretizat asa cum trebuie.

Trenduri in manichiura cu gel a vedetelor din Bucuresti. Afla totul de la un curs de unghii cu gel

Vizita la un salon de infrumusetare din Bucuresti poate fi o experienta plina de satisfactii, mai ales pentru vedete. De la scaunele confortabile, personalul amabil, stilistii talentati si punerea la curent cu cele mai noi tendinte intr-un domeniu al industriei de beauty, experienta la salon poate fi magica. Manichiura cu gel a luat amploare in ultimul decenii, datorita posibilitatilor nelimitate de a face din unghii mici opere de arta, de a corecta forma unghiilor acolo unde natura nu a inzestrat persoana cu niste calitati remarcabile, de a adauga finete si eleganta mainilor, fara a fi nevoie de refacerea manichiurii o data la doua sau trei zile.

Basbousa – prajitura cu gris de care te vei indragosti

Vrei sa te rasfeti in acest weekend cu o prajitura delicioasa, dar simplu de facut? Iti recomandam aceasta reteta usoara, care nu necesita mult timp petrecut in bucatarie si poate fi facuta de oricine fara a da gres.