Cele mai citite despre migratie

Strainii platesc mii de dolari pentru casatorii de forma

Strainii cumpara cetatenia romana platindu-si sotiile de convenienta cu cite 150 de dolari pe luna, sau pina la 9.000 de dolari o data. Autoritatile spun ca fenomenul va lua amploare acum, o data ce

Specii de animalele puse in pericol in Romania

Ursul, lupul, rasul sau capra neagra sunt cateva dintre speciile ce risca sa dispara cu totul de pe harta Romaniei din cauza defrisarilor facute in rezervatiile protejate prin legi europene. Habitatele a sute de animale si de plante sunt periclitate prin lucrarile din Parcul Domogled, Rezervatia Retezat sau Parcul National Bucegi.

Harta bogatiei si a saraciei in Romania

Regiunea Nord-Est: Iasi, Botosani, Neamt, Bacau, Vaslui:
* regiunea are cel mai ridicat nivel al saraciei din Romania - 40,7%
* 56,4% din populatie este concentrata in mediul rural si are ca

Cele mai noi despre migratie

Vine primavara! Arlie, cea mai iubita pasare din Romania, se intoarce din migratie!

Arlie, ultima acvila monitorizata satelitar de biologii din Romania, a plecat din Africa spre Romania! Pasarea urmeaza sa parcurga un traseu de 12.500 de kilometri din Namibia pana in tara noastra, informeaza Societatea Ornitologica din Romania.

Teroristii ISIS se indreapta spre Romania!

Situatia din Turcia este un bun prilej pentru teroristii Statului Islamic sa castige teren in Europa si sa se apropie de granitele tarii noastre, a explicat profesorul Christian Tamas cercetator in domeniul stiintelor umaniste la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, pentru Mediafax.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.