Poze mituri igiena dentara

Iata cele mai relevante poze despre mituri igiena dentara de pe acasa.ro

Cele mai citite despre mituri igiena dentara

Bicarbonatul de sodiu, remediu naturist: adevarat sau fals?

Remediu de pe vremea bunicilor, bicarbonatul de sodiu este cunoscut ca fiind benefic in tratarea transpiratiei, arsurilor la stomac sau albirea dintilor.

Cum sa te vindeci de paradontoza

Gingiile iti sangereaza si te dor in timp ce mananci, ai o respiratie urat mirositoare, faci abcese destul de des, iar dintii sunt dezveliti de gingie? Toate acestea sunt simptomele de manife

Ceaiul negru - sanatate si frumusete

Ceaiul negru este recunoscut in intreaga lumea pentru proprietatile sale antioxidante, pentru beneficiile sale in ceea ce priveste frumusetea si, de ce nu, pentru gustul sau minunat. Recomandat indeosebi pe perioada iernii, ceaiul negru imbunatateste rezistenta la frig si ajuta corpul sa isi pastrez

Cele mai noi despre mituri igiena dentara

Doteaza eficient si igienic spatiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci cand gestionezi o afacere este important sa acorzi o atentie deosebita si spatiilor sanitare. Acestea nu trebuie sa fie doar curate, ci si sa asigure personalului sau clientilor posibilitatea unei igiene corespunzatoare, iar in acest sens este necesara dotarea cu echipamente si consumabile adecvate. Despre cum poti face acest lucru in mod eficient, dar si care sunt beneficiile pe care le ofera aceasta masura vei descoperi mai multe in acest articol.

Nu poti tine post 40 de zile? Tine doar 5 zile pentru a simti deja efectele benefice ale detoxifierii in corp si minte

Postul este o practica sanatoasa, care sustine in mod evident corpul in detoxifiere, iar daca timpul, vointa sau pur si simplu contextul de viata nu iti permit sa tii post 40 de zile, asa cum este cutuma inainte de sarbatorile pascale si de iarna, poti incepe cu 5 zile in care ajuti corpul si mintea.

Tu stii cum sa recunosti carnurile alterate inainte de a le cumpara? Sfaturile specialistilor

Produsele alimentare alterate pot prezenta riscuri semnificative pentru sanatate, iar printre acestea, carnea alterata ocupa un loc important. In cadrul emisiunii iThink, Alexandru Ciric, directorul Institutului National de Cercetari Alimentare, a oferit detalii esentiale despre cum putem identifica carnea alterata si care sunt riscurile asociate consumului acesteia.