Poze mondiale

Iata cele mai relevante poze despre mondiale de pe acasa.ro

Cele mai citite despre mondiale

Cele mai frumoase romane de dragoste

Dragostea atinge cote maxime de Sfantul Valentin.

Ce vizitam azi: Palatul Mogosoaia

Daca vrei sa evadezi din aglomeratia urbana a capitalei, dar nu vrei sa te departezi prea mut, noi iti recomandam Palatul Mogosoaia. Aceasta destinatie este una ideala pentru petrecerea unei zile de weekend. Aici ai ocazia sa descoperi cateva lucruri interesante despre istoria poporului roman

Cat te costa obiectivele turistice din Londra

Multa vreme, Londra a fost coonsiderata una dintre cele mai costisitoare metropole europene. Odata cu aparitia crizei economice, preturile au mai scazut, insa nu suficient de mult pentru un buget mic de vacanta. Iar cand trebuie sa platesti in lire sterline, iar intrarile la obiectivele turistice s

Cele mai noi despre mondiale

Ultima vale verde - o poveste memorabila, despre eroism si curaj

Autorul bestsellerului "Sub un cer sangeriu", revine cu o poveste autentica – Ultima vale verde – al carei fir strabate mai multe tari, printre care si Romania, si in care maiestria condeiului se ia la intrecere cu flerul jurnalistului.

STUDIU: Peste 90% din planeta, amenintata de cei mai caldurosi ani

Expertii trag un puternic semnal de alarma in ceea ce priveste schimbarile climative. Potrivit acestora, peste 90% dintre tarile lumii se vor confrunta cu ani deosebit de cladurosi incepand cu 2030.

Cum sa ai un ten perfect? Opteaza pentru tratamentul cu Botox!

Cheia frumusetii absolute sta in ingrijire si vine o vreme cand ingrijirea de baza a tenului trebuie completata si sustinuta prin proceduri estetice precum tratamentul cu Botox sau injectarile cu acid hialuronic.