Poze mucenici muntenesti

Iata cele mai relevante poze despre mucenici muntenesti de pe acasa.ro

Cele mai citite despre mucenici muntenesti

Ce vizitam azi: Palatul Mogosoaia

Daca vrei sa evadezi din aglomeratia urbana a capitalei, dar nu vrei sa te departezi prea mut, noi iti recomandam Palatul Mogosoaia. Aceasta destinatie este una ideala pentru petrecerea unei zile de weekend. Aici ai ocazia sa descoperi cateva lucruri interesante despre istoria poporului roman

Periplu pascal la manastirile din Bucuresti

Perioada sarbatorilor pascale este una plina de liniste sufleteasca si pace. In aceasta perioada multi dintre noi obisnuiesc sa mearga mai des la biserica si chiar in pelerinaj la cele mai importante manastiri din tara. Daca nu pleci in Moldova, la lacasurile de cult de acolo, noi iti propunem un

Despre Dragobete si Martisor

Fundatia Calea Victoriei va invita luni, 22 februarie, de la 18:30 la Clubul Taranului, la un eveniment despre sarbatorile traditionale care marcheaza inceputul primaverii mult asteptate. Mai mare al pasarilor, Dragobetele, sarbatoare taraneasca, se celebra, pe alocuri, la inceputul primaverii

Cele mai noi despre mucenici muntenesti

Mosii de Iarna 2024. Ce se da de pomana de Sambata Mortilor

Sambata, 9 martie, chiar in ziua Sfintilor Mucenici, este si Sambata Mortilor. In aceasta zi, romanii merg la biserica apoi impart bucate alese pentru cei trecuti in nefiinta.

Cat costa un kilogram de nuca inainte de Mucenici. Preturile au explodat

Pe 9 martie, romanii sarbatoresc Sfintii Mucenici. Gospodinele din toata tara prepara cei mai gustosi mucenici, fie ca este vorba despre cei moldovenesti sau muntenesti. Indiferent de reteta aleasa, mucenicii se consuma cu nuca din belsug.

Cum sa prepari cei mai buni mucenici moldovenesti. Reteta lui Radu Anton Roman

Mucenicii moldovenesti sunt unii cei mai savurosi mucenici pe care ii poti manca pe 9 martie. Daca vrei sa pregatesti cei mai gustosi mucenici moldovenesti, poti folosi cu incredere reteta lui Radu Anton Roman, pe care a publicat-o in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”. Este reteta traditionala de mucenici moldovenesti.