Poze nava

Iata cele mai relevante poze despre nava de pe acasa.ro

Cele mai citite despre nava

5 carti utile pentru viitoarele mamici

Sarcina este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei, dar cere, de asemenea, responsabilitate din partea viitorilor parinti.

Sfantu Gheorghe - mai mult decat o destinatie de vacanta

Daca iti place pestele si vrei sa te lingi pe degete asa cum o faceai in copilarie cand mancai ceva cu adevarat bun, Sfantu Gheorghe este locul unde poti regasi acest lucru.

Vacante la cort in Romania

Ghidul international de promovare "Kosmos Campingwijzer" a introdus in baza de oferte peste 300 de campinguri romanesti.

Cele mai noi despre nava

"Anca stie" - cel mai nou program de invatare interactiva, axat pe schimbari climatice si eficienta energetica

Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) a lansat miercuri, 15 septembrie, cel mai nou program de invatare interactiva, axat pe schimbari climatice si eficienta energetica, „Anca stie”. Evenimentul de lansare a avut loc la The Pool Clubul Diplomatic din Bucuresti, in prezenta mai multor reprezentanti ai presei, ai ONG-urilor de profil si a secretarului de stat al Ministerului Educatiei si Cercetarii, Sorin Ion.

Tragedie de proportii! Minim 60 de morti si 240 de disparuti dupa ce o nava a esuat

Cel putin 60 de persoane si-au pierdut viata iar alte 240 sunt date disparute dupa ce o barja care transporta 700 de persoane a esuat pe raul Congo, in toiul noptii. Anuntul a fost facut de de ministrul pentru afaceri umanitare din Republica Democrata Congo.

NASA a descoperit o noua planeta oceanica in sistemul nostru solar

NASA a descoperit un ocean ascuns in sistemul nostru solar. Este vorba despre o planeta pitica, denumita Ceres, care se afla intre Marte si Jupiter, potrivit Business Insider.