Poze nelu

Iata cele mai relevante poze despre nelu de pe acasa.ro

Cele mai citite despre nelu

Sensul vietii in casa casatoriei

Ana 19.11.1986, ora 3:30, Sibiu: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?Astrolog Amphora:  Ana, tu ai sensul vietii in casa casatoriei, ceea ce inseamna ca relatiile sentimentale in general si mai ales casnicia sunt foarte importante pentru devenirea ta, pentru a-ti indeplini

Zilele Bucurestiului 2009

In acest an orasul Bucuresti implineste 550 de ani de la prima atestare documentara.

Cele mai noi despre nelu

Sfantul Ioan Botezatorul. Traditii si superstitii de care sa tii cont

In fiecare an, pe 7 ianuarie, este sarbatorit Sfantul Ioan Botezatorul. Sarbatoarea de Sfantul Ion mai este cunoscuta si sub numele de “Sant-Ion”, “Inaintemergatorul Domnului” sau “Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul”.

Testarea ar putea fi introdusa in certificatul verde. Anuntul de ultima ora facut de Florin Citu

Florin Citu, premierul Romaniei, a declarat ca este posibil ca testarea sa fie introdusa in certificatul verde pentru ca persoanele nevaccinate sa se poata folosi si ele de acest document pentru a avea acces in restaurante, malluri.

Nelu Tataru, despre numarul real de infectari: "Nu stiu daca suntem la 10.000, dar nu suntem nici la 4.000"

Nelu Tataru declara ca numarul real de infectari este mult mai mare decat numarul raportat oficial. Acest lucru se explica prin faptul ca persoanele asimptomatice nu se testeaza. Ba mai mult, multe dintre persoanele cu forme usoare confunda boala cu o banala raceala si nu ii acorda importanta. Toti acesti oameni duc la o transmisibilitate mult mai rapida a virusului deoarece nu iau masurile necesare de carantinare pana la vindecare.