Cele mai citite despre novi pazar

Vacante de exceptie marca UNESCO (IX): Serbia

Serbia este o tara pentru credinciosi si pentru pasionatii de religie.

Cum sa vizitezi Bratislava cu un buget mic

Una dintre metropolele europene cele mai cunoscute este Bratislava. In tururile prin Europa, cu masina personala sau cu o agentie de turism, lumea merge sa vada, pe langa Viena, Praga, Londra sau Paris, un oras de pe Dunare, capitala a Slovaciei: Bratislava.


Metropola seduce vizitatorul prin

10 festivaluri la care trebuie sa mergi in aceasta vara (II)

Daca in prima parte v-am prezentat oferta de festivaluri autohtone demne de luat in seama in aceasta vara, in cele ce urmeaza ne vom concentra atentia si asupra unor manifestari de

Cele mai noi despre novi pazar

Cutremur de suprafata in Romania!

In noaptea de duminica spre luni Romania a fost lovita de un nou cutremur. De data aceasta a fost un cutremur de suprafata. Din fericire seismul a avut o intensitate mica. In total, in luna noiembrie au avut loc 17 cutremure pe teritoriul Romaniei.

Cutremur in Romania! A avut loc intr-o zona neobisnuita

In noaptea de duminica spre luni Romania a fost lovita de un cutremur mai putin obisnuit. In total, in luna septembie au avut loc 11 cutremure pe teritoriul tarii noastre.

Cutremurele se tin lant in Mehedinti! Inca un seism a avut loc azi

Un nou cutremur s-a produs in aceasta dimineata in Mehedinti, dupa ce ieri s-au inregistrat trei seisme in mai putin de trei ore, dintre care unul puternic. Toate cele patru seisme au fost de suprafata.