Park4Fly.ro

2 articole despre Park4Fly.ro

Park4Fly.ro: Conditii sigure si de calitate pentru parcare in Otopeni

Park4Fly.ro
Park4Fly a luat nastere de la ideea in care soferii care pleaca in vacanta isi doresc intotdeauna sa stie ca autoturismele lor vor fi in siguranta pentru intreaga perioada a concediului. Intrucat Bucurestiul este un oras extrem de aglomerat, iar lipsa parcarilor publice inca reprezinta o problema, Park4Fly vine in sprijinul soferilor, punandu-le la dispozitie o solutie excelenta: parcare la aeroportul Henri Coanda! Este vorba despre un spatiu sigur, in care toate autoturismele pot fi lasate fara nicio problema, indiferent de perioada in care soferii urmeaza sa plece din oras sau poate chiar din tara! [..]
Alte informatii despre: Park4Fly.ro , parcare Otopeni , parcare

Parcare privata in apropierea Aeroportului International Henri Coanda - Park4fly

Park4Fly.ro
Park4fly este cea mai sigura parcare privata din apropierea Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti, oferind celor care pleaca in concediu posibilitatea de a-si lasa autoturismele intr-un spatiu foarte bine pazit de un personal calificat. [..]
Alte informatii despre: Park4fly , parcare aeroport , parcare privata aeroport , parcare privata

Cele mai citite despre Park4Fly.ro

Parcare privata in apropierea Aeroportului International Henri Coanda - Park4fly

Park4fly este cea mai sigura parcare privata din apropierea Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti, oferind celor care pleaca in concediu posibilitatea de a-si lasa autoturismele intr-un spatiu foarte bine pazit de un personal calificat.

Park4Fly.ro: Conditii sigure si de calitate pentru parcare in Otopeni

Park4Fly a luat nastere de la ideea in care soferii care pleaca in vacanta isi doresc intotdeauna sa stie ca autoturismele lor vor fi in siguranta pentru intreaga perioada a concediului. Intrucat Bucurestiul este un oras extrem de aglomerat, iar lipsa parcarilor publice inca reprezinta o problema, Park4Fly vine in sprijinul soferilor, punandu-le la dispozitie o solutie excelenta: parcare la aeroportul Henri Coanda! Este vorba despre un spatiu sigur, in care toate autoturismele pot fi lasate fara nicio problema, indiferent de perioada in care soferii urmeaza sa plece din oras sau poate chiar din tara!

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.