Cele mai citite despre patronat

Targuri de turism din Romania, in aceasta primavara

Targurile de Turism ale primaverii sunt raspandite prin cateva parti ale Romaniei: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Timisoara.

Cvartetul Belcea la Ateneul Roman

Cvartetul Belcea revine la Bucuresti dupa o serie de turnee, inregistrari si cursuri de maiestrie in Statele Unite, Canada si Europa.

Monica Gabor, femeia lui Nutu Camataru

"Averea" publica azi al doilea episod despre trecutul incredibil al Monicai Gabor. La doar 16 ani, aceasta a lucrat timp de-o vara, in 2003, in obscurul bar de striptease

Cele mai noi despre patronat

Xiaomi mobile - cele mai bune 6 modele la sfarsit de an 2018

Supranumit "Apple-ul Chinei", Xiaomi mobile reprezinta un brand imens pe piata chinezeasca a smartphone-urilor si isi face din ce in ce mai vizibila prezenta in Europa si in Romania. In 2018 Xiaomi este al patrulea cel mai mare furnizor de smartphone-urile dupa Samsung, Apple si Huawei. In 2019 toata lumea se asteapta ca acest producator sa aduca niste elemente noi in piata si sa-si consolideze pozitia in topul celor mai apreciate branduri de smartphone-uri.

Decizia judecatorilor in cazul lui Dumitru Dragomir si Mircea Sandu. Este definitiva!

Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, si Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, au fost achitati, joi, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, patronat de Adrian Mititelu.

Cine este cu adevarat Toni Delaco! Tu stiai?

Cu siguranta ti-a ramas in cap macar o reclama la cascavalul "patronat" de Toni Delaco, cel mai mare fan branza. Unele sunt atat de veridice, incat chiar crezi ca personajul de la TV este Toni Delaco, mai ales ca, la o cautare pe google, gasesti o multime de informatii despre el. Care este insa adevarul?