Peltea

6 articole despre peltea

Gutuile, fructe subapreciate. 7 moduri savuroase de a le prepara toamna aceasta

peltea
Gutuile, cu parfumul lor tomnatic si gustul dulce-acrisor pretentios, sunt destul de subapreciate in bucatarie, in ciuda faptului ca se pot transforma in cele mai ingenioase si delicioase preparate. Descopera cateva dintre cele mai simple, savuroase si ingenioase moduri care poti gati gutuile toamna aceasta! [..]
Alte informatii despre: preparare gutui , retete gutui , fructe , gutui , sfaturi culinare

Cum sa prepari cea mai buna peltea de gutui

peltea
Toamna este sezonul prepararii celor mai gustoase conserve. Daca obisniesti sa prepari dulceata de gutui nu rata sansa de a prepara peltea. Este delicioasa si numai buna de servit la micul dejun sau alaturi de prajituri. [..]
Alte informatii despre: preparare peltea gutui , peltea de gutui , peltea , gutui

Tuica scade colesterolul

peltea
Consumate crude sau pregătite sub formă de gem, peltea, sirop, dulceaţă şi compot, prunele sunt alimente hrănitoare şi "medicamente" pentru o serie de afecţiuni. Datorită [..]

Pelteaua de rodii, rasfatul papilelor gustative

peltea
Pelteaua de rodii (sau gelatina, cum mai este cunoscuta pe la noi) este deosebit de aromata si are un gust aparte. Poate fi folosita cu succes in retete de prajituri sau servita la micul dejun. [..]
Alte informatii despre: peltea , conserve , peltea rodii , rodii , dulceturi , dulceturi si conserve

Ficatul se tratează doar cu regim strict

peltea
Hepatita acută reprezintă o boală contagioasă transmisibilă pe cale digestivă sau sangvină. Deoarece există o corelaţie stransă între alimentaţie şi ficat, alimentaţia are un [..]

Totul despre mar

peltea
Marul este unul dintre cele mai populare fructe de pe Terra. Este un pom fructifer peren de origine asitica care apartine speciei Malus domestica, familia Roscaceae. [..]
Alte informatii despre: mar , mere , marul medicament , plantare mar

Cele mai citite despre peltea

Totul despre mar

Marul este unul dintre cele mai populare fructe de pe Terra. Este un pom fructifer peren de origine asitica care apartine speciei Malus domestica, familia Roscaceae.

Ficatul se tratează doar cu regim strict

Hepatita acută reprezintă o boală contagioasă transmisibilă pe cale digestivă sau sangvină. Deoarece există o corelaţie stransă între alimentaţie şi ficat, alimentaţia are un

Gutuile, fructe subapreciate. 7 moduri savuroase de a le prepara toamna aceasta

Gutuile, cu parfumul lor tomnatic si gustul dulce-acrisor pretentios, sunt destul de subapreciate in bucatarie, in ciuda faptului ca se pot transforma in cele mai ingenioase si delicioase preparate. Descopera cateva dintre cele mai simple, savuroase si ingenioase moduri care poti gati gutuile toamna aceasta!