Cele mai citite despre peltea

Totul despre mar

Marul este unul dintre cele mai populare fructe de pe Terra. Este un pom fructifer peren de origine asitica care apartine speciei Malus domestica, familia Roscaceae.

Ficatul se tratează doar cu regim strict

Hepatita acută reprezintă o boală contagioasă transmisibilă pe cale digestivă sau sangvină. Deoarece există o corelaţie stransă între alimentaţie şi ficat, alimentaţia are un

Gutuile, fructe subapreciate. 7 moduri savuroase de a le prepara toamna aceasta

Gutuile, cu parfumul lor tomnatic si gustul dulce-acrisor pretentios, sunt destul de subapreciate in bucatarie, in ciuda faptului ca se pot transforma in cele mai ingenioase si delicioase preparate. Descopera cateva dintre cele mai simple, savuroase si ingenioase moduri care poti gati gutuile toamna aceasta!

Cele mai noi despre peltea

Gutuile, desertul dietetic de sezon

Este sezonul gutuilor. Aceste fructe galbene, aromate si pline de savoare sunt ideale pentru a fi consumate intre mese, ca si gustare. Sunt gustoase, pline de nutrienti si satioase. In plus, sunt dietetice si pot fi consumate, fara probleme si de persoanele care au diabet, sustine Mihaela Bilic.

Cum sa prepari cea mai buna peltea de gutui

Toamna este sezonul prepararii celor mai gustoase conserve. Daca obisniesti sa prepari dulceata de gutui nu rata sansa de a prepara peltea. Este delicioasa si numai buna de servit la micul dejun sau alaturi de prajituri.

Pelteaua de rodii, rasfatul papilelor gustative

Pelteaua de rodii (sau gelatina, cum mai este cunoscuta pe la noi) este deosebit de aromata si are un gust aparte. Poate fi folosita cu succes in retete de prajituri sau servita la micul dejun.