Poze pink floyd

Iata cele mai relevante poze despre pink floyd de pe acasa.ro

Cele mai citite despre pink floyd

Rochia ideala pentru domnisoara de onoare

In zilele noastre , majoritatea mireselor isi doresc sa fie insotite in ziua nuntii lor de cat mai multe domnisoare de onoare. Aceasta traditie apartine anglo-saxonilor care considerau ca in ziua nuntii mireasa trebuie aparata de rau-facatori si de spiritele rele. Daca si tu vei participa la o nunta in aceasta calitate, atunci ai nevoie de o glamour pentru a avea toate sansele sa-ti gasesti... jumatatea.

Cum sa alcatuiesti meniul pentru masa de Revelion

Revelionul bate la usa iar gandul care iti vine cel mai des in minte este intrebarea legata de masa de Anul Nou. Cum va arata aceasta? Ce feluri de mancare vei servi?

Tinuta sexy pentru o petrecere de neuitat

Tipul acela dragut care ti-a cazut cu tronc tocmai te-a invitat la o petrecere? In prima faza te gandesti ca pana saptamana viitoare cand este

Cele mai noi despre pink floyd

Irinel Columbeanu si Monica se vor impaca? Declaratiile care au uimit pe toata lumea

Monica Gabor si Mr. Pink s-au despartit dupa o relatie care a durat 10 ani. Acum, Monica a plecat din America si sta la sora ei, Ramona, in Dubai.

Irinel Columbeanu s-a linistit! A reusit sa vorbesca cu fiica lui dupa despartirea Monicai de Mr. Pink

Despartirea dintre Monica Gabor si Mr. Pink a luat prin surprindere o lume intreaga. Dupa 10 ani de relatie cei doi si-au spus adio!

Prin ce chinuri a trecut Monica Gabor timp de 10 ani, in timpul relatiei cu Mr. Pink. Ce ii interzicea iubitul milionar

Zilele trecute a aparut vestea bomba! Monica Gabor s-a despartit de iubitul sau milionar Mr.Pink. Acum, fosta doamna Columbeanu se afla la sora ei, Ramona, in Dubai. Desi toata lumea credea ca fosta doamna Columbeanu ducea o viata de vis in America alaturi de iubitul milionar, se pare ca realitatea era de fapt alta. Monica a trebuit sa indure multe in toata perioada in care a avut o relatie cu iubitul chinez.