Poze politicieni australieni

Iata cele mai relevante poze despre politicieni australieni de pe acasa.ro

Cele mai citite despre politicieni australieni

Traditii de Craciun in jurul lumii

Craciunul este una dintre cela mai importante sarbatori ale crestinatatii si este celebrat in majoritatea tarilor din lume.

Trucuri rapide pentru tratarea abcesului dentar

Abcesele dentare sunt inflamatii puternice ale gingiilor si apar de obicei ca urmare a unor afectiuni dentare netratate. Partea cea mai rea este ca in perioada unui abces dentar, bacteriile intra mai usor in gingie si se inmultesc rapid, prelungind perioada de suferinta.Iata cateva remedii naturale

Padova, pe urmele lui Giotto si ale Sfantului Anton

Imagineaza-ti ca poti vizita cea mai veche planta din lume, din 1585.

Cele mai noi despre politicieni australieni

STUDIU! O proteina umana ar putea combate alergiile grave si astmul

Cercetatorii australieni au facut o descoperire care ar putea revolutiona medicina. Expertii de la Universitatea Nationala din Australia (ANU) au descoperit o preteina care ar pute combate astmul si anafilaxia.

Fara precedent! Facebook a blocat site-urile de stiri in Australia. Care este motivul

Facebook a blocat complet postarea si distribuirea de stiri, din Australia, dupa ce autoritatile locale au propus o lege prin care le cere retelelor sociale sa le plateasca publisherilor pentru stirile postate.

Klaus Iohannis: "Nu intentionam un lockdown dupa alegeri"

Klaus Iohannis a anuntat ca nu exista nicio intentie din partea autoritatilor de a impune un nou lockdown in Romania dupa alegerile parlamentare din 6 noiembrie.