Cele mai citite despre pozitii yoga

Fenomenul „bully” la locul de munca. Colegii toxici care-ti fac viata un calvar

Americanii le spun “bullies” (la singular “bully)... ii intalnesti peste tot, din primii ani de scoala pana in ultimii ani de cariera. Sunt acei colegi, multi aflati in pozitii de conducere, care, prin comportamentul lor, afecteaza moralul, eficienta, chiar si sanatatea celorlalti. Sunt agresivi, egoisti, omniscienti, aroganti. Pentru companii, prezenta acestor bullies inseamna productivitate scazuta, costuri mai mari, profit mai mic, imagine negativa.

Cum sa fii un turist de admirat

Iti amintesti cum ai privit in vacanta acele persoane galagioase, care faceau scandal din orice? Ai evitat sa te asezi la masa langa un grup de turisti lipsiti de maniere? Daca ai avut astfel de experiente, stii cat de important este sa faci o impresie buna in tara in care mergi.

Cele mai utilizabile 10 pozitii Kama Sutra

Kama Sutra este mai mult decat un manual de pozitii sexuale.

Cele mai noi despre pozitii yoga

Cum gestionam furia si cum o transformam in forta de creatie?

Furia este o emotie puternica si intensa care poate determina actiuni si reactii. Desi este adesea vazuta ca fiind negativa, furia poate fi o sursa puternica de energie care, atunci cand este valorificata eficient, poate duce la rezultate constructive. A invata cum sa ne folosim furia in actiuni pozitive este o abilitate care poate imbunatati starea emotionala, poate contribui la cresterea personala si la imbunatatirea relatiilor.

Dansul hormonilor: slalom printre schimbarile menopauzei

Menopauza este o etapa naturala in viata fiecarei femei si aduce o serie de schimbari, atat la nivel fizic, cat si emotional, provocate de modificarile hormonale. Descopera cum sa „dansezi” cu hormonii la menopauza, ca sa treci mai usor prin aceasta perioada plina de provocari!

7 semne ca suferi de Sindromul Impostorului

Intr-o lume in care standardele si asteptarile sunt mereu in crestere, multi dintre noi ne confruntam cu un fenomen psihologic insidios cunoscut sub numele de sindromul impostorului. Aceasta afectiune ii face pe cei care o experimenteaza sa se simta ca si cum nu ar fi vrednici de succesele sau realizarile lor, chiar si atunci cand acestea sunt evidente pentru toti ceilalti.