Poze prajire

Iata cele mai relevante poze despre prajire de pe acasa.ro

Cele mai citite despre prajire

Cum sa faci cel mai bun peste la gratar

 Una dintre cele mai bune metode de a gati pestele este prin prajire pe gratar. Astfel, pestele isi pastreaza si majoritatea substantelor nutritive iar gustul si aroma sunt extraordinare. Iata cateva trucuri pentru a pregati cel mai bun peste la gratar.

Andivele, aurul alb din bucatarie

Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?

Cum sa alegi, sa pastrezi si sa folosesti busuiocul in bucatarie

Busuiocul, una dintre plantele considerate sfinte si semn al regalitatii, face parte din categoria ierburilor aromatice care sunt folosite foarte mult si in bucatarie.

Cele mai noi despre prajire

Cum sa prepari cei mai buni cartofi wedges acasa. Sfaturi de la marii bucatari ai lumii

Cand vine vorba de garnituri delicioase, cartofii wedges sunt o alegere clasica si apreciata in intreaga lume. Acesti cartofi rumeni si crocanti sunt iubiti de copii si adulti deopotriva. Daca vrei sa incerci reteta perfecta pentru a prepara cei mai buni cartofi wedges acasa, afla care sunt secretele pe care marii bucatari ai lumii le aplica de fiecare data.

Cafeaua de specialitate: O calatorie in lumea gusturilor rafinate

In universul cafelei, cafeaua de specialitate este mult mai mult decat o simpla bautura pe care o savuram dimineata, este o arta, o stiinta si o pasiune. Cafeaua de specialitate este considerata exceptionala in comparatie cu alte cafele datorita unei multitudini de factori, de la altitudinea perfecta la care a fost cultivata, la sol, la momentul corect al anului, si apoi culesa la momentul potrivit. Inainte de a fi certificata cu „grad de specialitate” exista un proces riguros in fiecare etapa a ciclului de viata al cafelei.

Ce alegem, painea proaspata sau prajita? Nutritionistii trag semnalul de alarma

Multi romani se intreaba ce pot sa manance la micul dejun, paine proaspata sau prajita. Astfel, Mihaela Bilic s-a decis sa le ofere ajutorul fanilor sai, explicand ca ambele variante ingrasa, insa baloneaza intr-un mod diferit. Iata ce a avut de zis cunoscutul nutritionist!