Cele mai citite despre preparate

10 retete cu pulpe de pui

Pulpele de pui sunt iubite de toata lumea si pot fi preparate in multe feluri. Uita-te ce ingrediente ai prin casa si incearca o reteta de pulpe de pui pentru tine si cei dragi.


1 Pulpe de pui coapte cu cartofi

Toata lumea mananca pulpe de pui cu cartofi. Este una dintre cele mai raspandite

Cea mai simpla reteta pentru slabit - dieta Shangri-La

Dieta Shangri-La este un regim care iti permite sa mananci normal, fara sa suferi de foame, si care te ajuta sa slabesti treptat.

Reteta de martipan fara foc

Daca vrei sa faci martipan de casa folosind o metoda simpla, pregateste-l fara foc. Ai nevoie de zahar, migdale si ingrediente pentru arome.



Ingrediente pentru martipan fara foc
 

450 grame migdale
450 gr zahar pudra
½ lingura extract de vanilie
2 galbenusuri de ou
1

Cele mai noi despre preparate

Stiai ca zacusca nu este de post? Iata care sunt zilele in care o poti consuma

Zacusca reprezinta unul dintre cele mai consumate preparate in aceasta perioada. Este considerata de post, motiv pentru care nu lipseste de pe mesele oamenilor. Chiar daca este un preparat facut exclusiv din legume, zacusca nu ar trebui consumata in perioada postului. Afla de mai jos motivul.

Cum sa te bucuri de Paste fara grija kilogramelor in plus? Afla ce meniu sa adopti de la Cori Gramescu

Sarbatorile pascale sunt un prilej minunat de a petrece timp cu familia, dar traditia romaneasca este aceea a exceselor alimentare si nu de putine ori se intampla ca dupa perioada sarbatorilor sa ne confruntam cu lipsa de energie, stare de balonare, pofte alimentare insistente si, de ce nu, cateva kilograme in plus.

Beneficiile si utilizarile surprinzatoare ale trandafirilor

Florile de trandafir au fost venerate de-a lungul veacurilor nu doar datorita frumusetii lor divine si aromei imbatatoare, ci si datorita numeroaselor beneficii. Trandafirul este un element de baza in numeroase produse de ingrijire a pielii si produse topice. Trandafirii au fost, de asemenea, utilizati in mod regulat in diferite bucatarii din intreaga lume pentru a adauga aroma si un gust deosebit mancarurilor.