Poze prescolarii

Iata cele mai relevante poze despre prescolarii de pe acasa.ro

Cele mai citite despre prescolarii

Jucariile – mijloace necesare in procesul de invatare

Chiar daca la prima vedere jucariile sunt concepute pentru distractia celor mici, jucariile reprezinta una dintre cele mai eficiente mijloace de invatare.

Cum sa sporesti imunitatea copilului tau

Orice parinte isi doreste un copil sanatos, insa imbolnavirea cu “bolile copilariei” fac parte din procesul de sporire a imunitatii micutului. Pentru a face fata insa mai bine schimbarilor prin care trece, exista cateva obiceiuri sanatoase pe care orice copil si le poate insusi.

Cum sa intelegi personalitatea copilului tau

Daca ai sti ce se intampla in mintea copilului tau, ai reusi sa actionezi mult mai eficient atunci cand acesta se incapataneaza sa nu te asculte sau incearca sa invete notiuni pe care nu le intelege.

Cele mai noi despre prescolarii

Cum sa dormi 8 ore in 4 ore

Cu totii ne dorim sa pierdem cat mai putin timp dormind, dar in acelasi timp sa fim odihniti si sanatosi. Este insa posibil sa dormi putin si sa fii odihnit si productiv?

Copiii nu primesc "sarcini" in casa, ci un rol important in familie

Ati observat vreodata un copil care primeste pentru prima oara o "misiune" in casa, cum ar fi sa stranga masa sau sa stearga praful? Atata fericire si atentie cata se citeste in ochii si in atitudinea lui, atata seriozitate si constiinciozitate in indeplinirea sarcinii rar iti este dat sa vezi!

Mii de parinti doresc ca scoala sa se faca online. Ce solutii au autoritatile

Mii de parinti din toata tara cer autoritatilor libertatea de a alege daca ii trimit ori nu pe cei mici, la scolile de stat, in toamna. Acestia fie au acasa rude cu afectiuni pentru care virusul poate fi fatal, fie se tem pentru sanatatea copiilor.