Cele mai citite despre prevenirea naparlirii

Ulei de argan face minuni! Cum sa-l folosesti in ritualul tau de infrumusetare, din cap pana in picioare

Sensibil, cu riduri, rosiatic, tern... asa arata tenul in perioada iernii, anotimp in care gerul si vantul lasa urme serioase asupra pielii tale. In ultima perioada, ajutorul vine de la produsele naturiste care au la baza extracte de plante, ce se pot utiliza sub diferite forme: uleiuri, tincturi, cataplasme, bai de abur, masti etc.

Patrunjelul, verdeata cu zeci de beneficii

Daca ai sistemul imunitar slabit, nu ai pofta de mancare esti racit sau ai probleme digestive poti incerca o cura cu patrunjel. Aceasta planta este un complex foarte puternic de vitamine, provitamine, magneziu, calciu, fosfor, potasiu, sulf, cupru, aminoacid si clorofila.Calciul din patrunjel ne ofe

Cum sa ai grija de Betta Splendens

Betta Splendens, celebrul pestisor cu volanase, a facut parte initial din familia Gourami (cunoscuta si sub numele de Osphronemidae) apoi, a fost clasificat in familia Anabantidae. Acesta este original din Asia de Sud-Est si este unul dintre cei mai populari pesti de acvariu.

Cele mai noi despre prevenirea naparlirii

Doteaza eficient si igienic spatiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci cand gestionezi o afacere este important sa acorzi o atentie deosebita si spatiilor sanitare. Acestea nu trebuie sa fie doar curate, ci si sa asigure personalului sau clientilor posibilitatea unei igiene corespunzatoare, iar in acest sens este necesara dotarea cu echipamente si consumabile adecvate. Despre cum poti face acest lucru in mod eficient, dar si care sunt beneficiile pe care le ofera aceasta masura vei descoperi mai multe in acest articol.

Dansul hormonilor: slalom printre schimbarile menopauzei

Menopauza este o etapa naturala in viata fiecarei femei si aduce o serie de schimbari, atat la nivel fizic, cat si emotional, provocate de modificarile hormonale. Descopera cum sa „dansezi” cu hormonii la menopauza, ca sa treci mai usor prin aceasta perioada plina de provocari!

Atentie! Este invazie de capuse in Romania! Tot mai multi oameni ajung la spital din cauza acestor daunatori

Odata cu incalzirea vremii au aparut si capusele. Ciupitura acestor insecte este deosebit de periculoassa deoarece poate duce la transmiterea a diverse bacterii, paraziti si virusuri ce pot provoca boli grave, precum encefalita, boala Lyme sau febra hemoragica.