Poze resveratrol

Iata cele mai relevante poze despre resveratrol de pe acasa.ro

Cele mai citite despre resveratrol

Top 10 alimente antioxidante

Antioxidantii sunt cheia unui organism bine pus la punct. Acestia apara intregul sistem de efectele daunatoare ale radicalilor liberi care se aduna in corp si care, in timp, cauzeaza boli arteriale, cancer si alte afectiuni grave.

Dieta de slabit pe baza de struguri

Fructele se gasesc acum oricand, indiferent de anotimpul in care suntem, iar strugurii nu fac exceptie desi reprezinta simbolul toamnei. Tocmai din acest motiv este important sa profitam cat mai mult de beneficiile aduse de acestia.

Untul de arahide: sanatos sau periculos?

In ultima perioada, untul de arahide are o reputatie din ce in ce mai proasta, fiind clasificat drept un aliment nesanatos, care ingrasa. Acest lucru nu este insa surprinzator avand in vedere ca majoritatea brandurilor de unt de arahide folosesc aditivi nocivi.

Cele mai noi despre resveratrol

Descopera secretul longevitatii: beneficiile resveratrolului

In cautarea elixirului tineretii, oamenii de stiinta au descoperit o substanta cu proprietati remarcabile pentru sanatate si longevitate: resveratrolul. Acest compus natural, regasit in coaja strugurilor rosii, vinul rosu, arahidele si unele fructe de padure, este cunoscut pentru beneficiile sale antioxidante, antiinflamatorii si anti-imbatranire. Pe Eliseer.com, exploram in profunzime puterea extraordinara a resveratrolului si cum poate acesta sa iti transforme sanatatea si sa iti prelungeasca viata.

Cum reuseste Randi sa se mentina in forma. Artistul ia suplimente pe care multi le considera scarboase: "Sper ca sunteti pregatiti"

Randi a dezvaluit recent secretul care i-a adus o schimbare radicala in viata. Deschis si dispus sa raspunda la intrebarile fanilor despre rutina sa de sala si suplimentele pe care le adopta zilnic, Randi a dezvaluit un element surprinzator - vitaminele verzi, pudra de broccoli si algele.

Putem consuma ciocolata? Ce au de spus nutritionistii despre acest aliment

Mihaela Bilic le-a spus admiratorilor sai ca singura sursa de polifenoli recunoscuta de EFSA este ciocolata. De asemenea, nutritionistul le-a explicat tuturor ca acest aliment poate sa fie consumat in doze mici si introdus intr-o dieta sanatoasa.