Reutilizare zeama muraturi

1645 articole despre reutilizare zeama muraturi

Obisnuiesti sa arunci zeama de la muraturi? Ce alte utilizari ii poti gasi

reutilizare zeama muraturi
Adesea, zeama ramasa de la borcanul cu gogosari sau castraveti murati, este aruncata dupa consumarea legumelor. Stiai insa ca aceasta poate fi folosita in noi preparate? Iata patru idei geniale! [..]
Alte informatii despre: reutilizare zeama muraturi , zeama muraturi , muraturi , sfaturi culinare

Retete de muraturi pentru aceasta toamna

reutilizare zeama muraturi
Muraturile sunt nelipsite de pe masa romanilor, in special in sezonul de toamna-iarna. In locul salatelor de cruditati din vara, in sezonul rece un castron cu muraturi crocante si acrisoare este binevenit. [..]
Alte informatii despre: retete , muraturi , retete toamna , retete muraturi , muraturi toamna

Slabeste rapid si sanatos cu zeama de varza

reutilizare zeama muraturi
Dieta cu zeama de varza este o cale foarte scurta spre a scapa de kilogramele nedorite. In plus, aceasta este si o minunata metoda de detoxifier a organismului. [..]
Alte informatii despre: zeama de varza , dieta

Ce trebuie sa pui in muraturi ca sa nu se inmoaie sau sa se innegreasca. Secretul pe care trebuie sa il stie toate gospodinele

reutilizare zeama muraturi
Vrei sa prepari cele mai gustoase muraturi, care sa reziste in timp si sa nu se innegreasca? Atunci trebuie sa stii si tu acest secret. Mai exact, pentru ca muraturile tale sa fie gustoase tot anul si sa te bucuri de gustul lor savuros intreaga iarna este foarte important sa folosesti sare neiodata. Iodul distruge muraturile. [..]
Alte informatii despre: retete muraturi , muraturi

Gogosari umpluti cu varza, in otet! O reteta delicioasa pentru camara de iarna

reutilizare zeama muraturi
Cine nu adora muraturile in zilele de iarna. Fie in otet, fie in saramura, acestea nu lipsesc din nicio camara. Insa, o reteta pe care toata lumea o adora este cea de gogosari umpluti cu varza, in otet. Sunt usor de preparat si te poti bucura toata iarna de muraturi delicioase. [..]
Alte informatii despre: gogosari umpluti , gogosari in otet , reteta gogosari , camara de iarna , gogosari murati , conserve

Cum se pun gogonelele la murat

reutilizare zeama muraturi
Toamna se pun muraturile. Si ce iarna ar fi aceea fara gustoasele gogonele, care, in plus, sunt pline de vitamine, atat de necesare in lunile reci de toamna? In plus, sunt foarte usor de preparat. [..]
Alte informatii despre: cum se pun gogonelele , saramura gogonele , gogonele , muraturi

Salata de muraturi

reutilizare zeama muraturi
Salata de muraturi este potrivita mesele festive de sarbatori. Pentru prepararea ei poti folosi orice tip de muraturi ai prin casa. O poti servi la diverse preparate din carne sau mancaruri grase [..]
Alte informatii despre: muraturi , gogonele , castraveti , conopida , morcovi

Cum pui rapid gogosari in otet pentru iarna. Nu este nevoie de fierbere

reutilizare zeama muraturi
Esti contra timp si nu mai vrei sa petreci foarte mult timp in bucatarie pentru a pregati conservele pentru iarna? Iti propunem o reteta super rapida de gogosari in otet, fara sa fie nevoie de fierbere. [..]
Alte informatii despre: gogosari in otet , conserve , gogosari

Salata de castraveciori murati

reutilizare zeama muraturi
O salata de castraveciori poate fi atat in timpul verii, cat si iarna o solutie foarte buna de a te racori si a adauga un plus de gust mancarii pe care o servesti. [..]
Alte informatii despre: salata , muratura , ulei , otet , castraveti

Gateste cu Oana: Pilaf (orez) cu legume si pui

reutilizare zeama muraturi
Un fel de mancare care merge si rece, dar si cald. Se asorteaza cu muraturi sau cu un copan de pui la cuptor. [..]
Alte informatii despre: orez , pilaf , orez sarbesc , orez cu legume , pilaf cu pui

Borsul si zeama de varza stimuleaza imunitatea! Alte motive sa le consumam mai des!

reutilizare zeama muraturi
Nutritionistii sunt de parere ca uneori uitam cat de sanatoase sunt alimentele simple! Dr Mihaela Bilic, medic nutritionist, ne aduce in atentie beneficiile borsului si ale verzei murate! [..]
Alte informatii despre: beneficii bors , zeama de varza , probiotice

Cum sa prepari cea mai buna piftie de Craciun

reutilizare zeama muraturi
Piftia este unul dintre aperitivele traditionale care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun. Sa obtii o piftie delicioasa si bine inchegata nu este dificil. Trebuie doar sa tii cont de cateva trucuri simple. [..]
Alte informatii despre: trucuri piftie , piftie porc , piftie craciun , preparare piftie , secrete piftie , retete craciun , piftie

Doua moduri savuroase de a prepara slanina pentru masa de Sarbatori

reutilizare zeama muraturi
Slanina este unul dintre aperitivele de nelipsit de pe masa de Sarbatori. Daca vrei sa o prepari acasa, este important sa stii ca cea mai buna slanina este cea obtinuta de pe burta porcului. Aceasta trebuie sa fie subtire si sa aiba si o fasie de carne pe ea. Iata doua moduri savuroase de a o prepara. [..]
Alte informatii despre: saramura slanina , retete sarbatori , retete craciun , slanina , craciun , retete

5 alimente probiotice

reutilizare zeama muraturi
Alimentele probiotice sunt importante pentru sanatatea noastra. Acestea ofera culturi si microorganisme care ajuta organismul sa functioneze cat mai bine. Mai exact, probioticele regleaza activitatea intestinelor, ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute din organism si sunt foarte eficiente in prevenirea cancerului. [..]
Alte informatii despre: digestie , probiotice , alimente probiotice , bacterii bune , bacterii organism

Cum sa prepari cea mai buna conopida murata pentru iarna

reutilizare zeama muraturi
Toamna este momentul in care se pun muraturile pentru iarna. Gospodinele sunt mai mereu in bucatarie, preparand cele mai savuroase conserve de care intreaga familie se va bucura pana la venirea primaverii. [..]
Alte informatii despre: conopida murata , retete muraturi , conopida , muraturi

Cum sa prepari cel mai gustos orez cu ciuperci, de post

reutilizare zeama muraturi
Orezul cu ciuperci este simplu si usor de preparat. In plus, este extrem de gustos si sanatos, mai ales in zilele de post. Contine vitamine esentiale organismului precum si proteine. [..]
Alte informatii despre: orez de post , orez cu ciuperci , retete orez , retete de post , retete vegetariene , orez

Fasole verde conservata cu marar

reutilizare zeama muraturi
Fasolea verde conservata este un preparat foarte atractiv pentru sezonul rece. Daca iti place aceasta leguma, o poti pastra la borcan pentru o perioada mai lunga de timp. [..]
Alte informatii despre: fasole verde , otet , legume , marar , fasole , muraturi , usturoi

Vinete marinate la borcan! Un deliciu pentru iarna

reutilizare zeama muraturi
Vinetele pot avea o savoare delicioasa daca sunt marinate si puse la borcan. Acestea au un gust aparte si invitatii tai la masa vor fi cu siguranta incantati de noile tale muraturi. [..]
Alte informatii despre: vinete iarna , vinete la borcan , vinete marinate , vinete

Cum faci cea mai gustoasa conopida murata. 3 ponturi de la specialisti!

reutilizare zeama muraturi
Conopida murata este un preparat care poate fi servit pe toata durata anului si in special in sezonul rece alaturi de orice fel de carne. O poti manca cu friptura, legume, orez, fasole, linte, mamaliga. [..]
Alte informatii despre: muraturi , conopida , retete de iarna

Ingredientul secret pe care trebuie sa il pui in muraturi ca sa nu se inmoaie

reutilizare zeama muraturi
Este perioada muraturilor. Toate gospodinele se pregatesc pentru iarna, iar pentru ca muraturile sa iasa perfecte trebuie sa stie cateva trucuri. [..]
Alte informatii despre: secret muraturi , ingrediente muraturi , muraturi

Expertul Acasa.ro, dr Catrinel Macovei: Alimentatia sanatoasa in anotimpul rece

reutilizare zeama muraturi
In anotimpul rece mancam mai mult, pentru ca „frigul face foame”, ne miscam mai putin, gama fructelor si legumelor de sezon este mai saracacioasa si mai putin proaspata comparativ cu vara. [..]
Alte informatii despre: alimentatie iarna , supe , seminte , salate , ceaiuri aromate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Sfaturi pentru reusita muraturilor

reutilizare zeama muraturi
Toamna este anotimpul pe care-l iubesc foarte mult. De ce? Pentru ca-mi umplu camara cu o sumedenie de conserve. De la castraveti in saramura si otet la gogosari in sos tomat, salata asortata de legume, gogonele... Le pregatesc in casa pentru ca sunt sanatoase si legumele isi pastreaza valorile nutritive. O parte din retetele de conservare le am de la mama si le respect cu sfintenie. [..]
Alte informatii despre: muraturi , gogosari , gogonele , castraveti in saramura

Calorii muraturi asortate

reutilizare zeama muraturi
[..]
Alte informatii despre: calorii , minerale , vitamine

Slabeste mancand muraturi! Pierzi doua kilograme in trei zile

reutilizare zeama muraturi
Muraturile se numara printre cele mai consumate alimente in timpul iernii. Fie ca este vorba despre castraveti murati, gogonele sau varza acestea sunt sanatoase, au putine calorii, sunt hranitoare si te ajuta sa slabesti rapid. [..]
Alte informatii despre: dieta , muraturi

Dieta cu muraturi te ajuta sa pierzi 2 kg in 3 zile in sezonul rece

reutilizare zeama muraturi
Tomana si-a intrat in drepturi si este momentul ca gospodinele sa puna muraturi pentru iarna. Stiai insa ca muraturile sunt perfecte pentru a slabi? Gogonelele, castravetii murati si varza murata sunt inamicii grasimii. Consuma aceste muraturi si poti slabi rapid doua kilograme in doar trei zile. [..]
Alte informatii despre: salata de muraturi , slbit , dieta

Cele mai citite despre reutilizare zeama muraturi

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

Cum sa faci cei mai buni mici

Sa faci cei mai buni mici este o maiestrie. Desi aparent simpli de pregatit, mititeii sunt in fapt plini de secrete: amestecul de carne trebuie sa contina anumite feluri de carne, amestecate cu o anumita cantitate de condimente...

Cum sa faci martipan

Martipanul este un ingredient pentru deserturi folosit de secole in bucatariile diverselor popoare. Cel mai adesea, martipanul este utilizat pentru a decora prajiturile prin crearea unor figurine. De asemenea, este folosit in cazul retetelor cu fondant, pentru protejarea acestuia de umezeala sau