Cele mai citite despre rulouri

Semanatul gazonului in perioada martie - octombrie

Conditiile climei din tara noastra ne permit sa putem infiinta o suprafata gazonata din martie pana in octombrie. Cea mai buna perioada este in lunile martie-mai si toamna, in intervalul august-octombrie. Temperaturile de semanat sunt de minim 10-12o C (inclusiv noaptea) si maxim 30o C. Astfel, daca

Aperitive pe baza de aluat usor de preparat

Aperitivele pe baza de aluat usor de preparat sunt solutii foarte bune nu doar pentru bufeturile suedeze.

Meniu cu aperitive de Anul Nou

Petrecerea de Revelion este un eveniment asteptat cu nerabdare de multi dintre noi. Acum ne intalnim cu multi prieteni, ne distram pana in zori si ne etalam cele mai frumoase tinute de sarbatoare. Daca anul acesta nu pleci nicaieri in seara de Revelion si ti-ai invitat toti prietenii la tine acasa

Cele mai noi despre rulouri

Culoare, gust si varietate la evenimentele tale, cu platouri reci de gustari

Platourile reci sunt o variata confortabila si plina de savoare cu ajutorul carora se poate satisface foamea participantilor la un eveniment, fie ca vorbim despre conferinte, sedinte, workshop-uri, petreceri corporate, petreceri private, aniversari, botezuri sau nunti. Pentru livrarea in siguranta, la calitate impecabila, poti apela oricand la serviciile unei firme de catering, care iti va asigura diversitate si savoare in preparatele usor de consumat, cu un aspect apetisant si arome care impaca si cele mai exigente gusturi.

Cinnamon roll - cel mai simplu si savuros desert pe care trebuie sa-l incerci

Rolurile de scortisoara reprezinta un desert foarte popular in multe tari. In Suedia, spre exemplu, exista o zi nationala a acestui produs. Afla de mai jos cum sa prepari si tu acasa rulouri de scortisoara.

Jocuri de noroc si delicii culinare: cum sa le combini la tine acasa

Experienta unei zile petrecute la cazino implica mai mult decat jocurile de noroc. Daca te uiti la cele mai faimoase dintre ele, vei vedea ca alaturi de salile de joc pline de stil si opulenta, se afla restaurante de renume mondial. La fel ca si cazinourile, bucataria moderna implica elemente de surpriza, prin asocierea atipica a anumitor ingrediente, din care rezulta retete culinare pline de culoare si savoare.