Poze sankt petersburg

Iata cele mai relevante poze despre sankt petersburg de pe acasa.ro

Cele mai citite despre sankt petersburg

10 cadouri sofisticate pentru el

Perioada sarbatorilor se face remarcata si in domeniul business.

Povestea lui Mos Craciun

Mos Craciun este legendarul personaj care aduce cadouri copiilor pe 24 decembrie.

Cele mai noi despre sankt petersburg

Zilele Culturii Turce de la Bucuresti, un eveniment care a acaparat atentia publicului din Romania

Zilele Culturii Turce la Bucuresti, eveniment dedicat celebrarii celui mai vechi sit neolitic din lume, Gobeklitepe, s-a incheiat. Peste 2.500 de vizitatori au trecut pragul expozitiei de la Muzeul de Arta al Romaniei, dar si al evenimentelor conexe: expozitii de fotografie si de ceramica turceasca, prezentari si ateliere de ceramica, un masterclass gastronomic si un concert de violoncel cu artistul Ugur Isık.

Concert Ugur Isık, film, expozitii si gastronomie la Zilele Culturii Turce!

In fiecare an, Saptamana Culturii Turce aduce in atentie cate un sit istoric din Turcia, de o importanta deosebita atat pe plan national, cat si international. 2019 are in prim plan Gobeklitepe, cel mai vechi sanctuar neolitic din lume, situat. In sud-estul Anatoliei iar Institutul Yunus Emre aduce, intre 3 si 7 aprilie, in mai multe locatii din Bucuresti, o suita de evenimente care vor celebra acest spatiu unic.

Zilele Culturii Turce, la Bucuresti: muzica, expozitii, filme si delicii culinare

Cu ocazia celebrarii internationale a Saptamanii Culturii Turce, Institutul Yunus Emre organizeaza in Bucuresti Zilele Culturii Turce, o suita de evenimente ce au ca scop consolidarea interactiunii reciproce dintre societatea actuala si patrimoniul artistic si cultural mostenit. Intre 3 si 7 aprilie vor avea loc expozitii de fotografie si ceramica turceasca, recitale de vioara si de violoncel, prezentari si ateliere de ceramica, un masterclass gastronomic si un spatiu de expozitie deschis publicului larg.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.