Poze servicii it

Iata cele mai relevante poze despre servicii it de pe acasa.ro

Cele mai citite despre servicii it

Nu ai voie pe messenger?

Prietenii tăi au înlocuit telefonul cu mesageria instant Yahoo Messenger, MSN, Gaim sau altele de acelaşi gen şi “chatuiesc” zi de vară pană-n seară. Din păcate, tu

PCForum participa la concursul organizat de phpBB.ro

Dupa ce acum fix o luna am anuntat ca phpbb.ro lanseaza un concurs pentru fanii softului phpbb, acum anuntam ca PCforum va participa si el la concurs la sectiunea "Forumuri personalizate".

Piscine in Bucuresti

In sezonul estival, la mare cautare sunt strandurile si piscinele unde ne putem racori. In Bucuresti exista numeroasa bazine si cluburi sportive care au inclus in serviciile lor si piscine sau bazine pentru inot.

Cele mai noi despre servicii it

Universul complet al sanatatii tale. De la informare la tratament printr-un click

DOC, cea mai mare comunitate bazata pe continut stiintific si promovare etica din Romania in segmentul de sanatate si ingrijire personala impreuna cu Affidea Hiperdia, singura subsidiara a unui grup european de servicii medicale private prezenta in Romania, unul dintre liderii europeni in servicii de diagnostic imagistic ultraperfomant, ambulatoriu si tratament al cancerului initiaza primul parteneriat strategic bazat pe un model integrativ destinat asigurarii accesului la ingrijire continua a sanatatii.

Piano Heroes- eveniment caritabil organizat de Asociatia Piano Therapy

Asociatia Piano Therapy organizeaza, in perioada 1-9 decembrie, evenimentul caritabil “Piano Heroes”. Prin organizarea acestui eveniment caritabil se urmareste strangerea de fonduri pentru cazurile sociale pe care Asociatia le sprijina. De-a lungul timpului, Asociatia Piano Therapy a oferit acces la terapie prin metoda Piano Therapy, pentru peste 200 de copii, diagnosticati cu autism, dintre care 60% cazuri sociale.

Roche lanseaza cobas 5800, un nou sistem de diagnosticare moleculara pentru a extinde accesul la teste si a imbunatati ingrijirea pacientilor

Roche lanseaza sistemulcobas® 5800, un nou instrument de laborator molecular, in tarile care accepta marcajul CE. Testarea reprezinta una dintre primele linii de aparare pentru a proteja starea generala de bine a unui pacient si este de o importanta vitala in orientarea rapida a tratamentului acestuia. Sistemul cobas 5800 ajuta la abordarea provocarilor cu care se confrunta laboratoarele din cauza cresterii numarului de teste pentru pacienti, a complexitatii sistemului de compensare si a necesitatii unui meniu de teste mai diversificat, oferind in acelasi timp rezultate semnificative prompte.