Poze simptom coronavirus

Iata cele mai relevante poze despre simptom coronavirus de pe acasa.ro

Cele mai citite despre simptom coronavirus

Atentie la simptomele apendicitei!

Apendicita este o inflamatie a apendicelui, cauzata de o bacterie. Aceasta afectiune frecventa poate aparea la orice varsta si are un singur tratament: interventia chirurgicala, de aceea nu trebu

Cum trebuie sa consumi fructele Goji

Fructele Goji sunt fructe miraculoase, cu o serie de beneficii pentru organismul uman. Contin numeroase substante nutritive si antioxidanti puternici care imbunatatesc calitatea sanatatii si previn imbolnavirile. Ajuta si la eliminarea kilogramelor nedorite.

Dureri de ceafa: ce boli pot ascunde?

Durerile de ceafa sunt localizate in spatele capului, la nivelul gatului si pot fi cauzate de o multime de boli si afectiuni serioase. Nu ignora niciodata o durere intepatoare si persistenta de ceafa, deoarece poate fi vorba de o entorsa a gatului, de spondiloza cervicala sau chiar de meningita. Iata ce alte riscuri mai exista atunci cand constati ca incepe sa te doara foarte tare in zona cefei si cand este cazul sa te prezinti la medic!

Cele mai noi despre simptom coronavirus

Dansul hormonilor: slalom printre schimbarile menopauzei

Menopauza este o etapa naturala in viata fiecarei femei si aduce o serie de schimbari, atat la nivel fizic, cat si emotional, provocate de modificarile hormonale. Descopera cum sa „dansezi” cu hormonii la menopauza, ca sa treci mai usor prin aceasta perioada plina de provocari!

Principalii factori care afecteaza semnificativ rata de fertilitate la femei

Fertilitatea capacitatea organismului feminin de a procrea. Din cauza faptului ca foarte multi oameni sufera de infertilitate, rata acesteia a crescut in ultimii ani, arata datele OMS. Infertilitatea este definita prin lipsa aparitiei unei sarcini la un cuplu care are contacte sexaule regulate si neprotejate pe parcurusl unui an.

7 semne ca suferi de Sindromul Impostorului

Intr-o lume in care standardele si asteptarile sunt mereu in crestere, multi dintre noi ne confruntam cu un fenomen psihologic insidios cunoscut sub numele de sindromul impostorului. Aceasta afectiune ii face pe cei care o experimenteaza sa se simta ca si cum nu ar fi vrednici de succesele sau realizarile lor, chiar si atunci cand acestea sunt evidente pentru toti ceilalti.