Poze sindromul colonului iritabil

Iata cele mai relevante poze despre sindromul colonului iritabil de pe acasa.ro

Cele mai citite despre sindromul colonului iritabil

Efectele lipsei de magneziu din corp

Nervozitate, iritabilitate, oboseala, tulburari de somn, anxietate sau atacuri de panica sunt doar cateva dintre simptomele lipsei de magneziu din organism. Stilul de viata alert, un regim alimentar haotic si stresul cotidian sunt factori care "mananca" magneziul

Cele mai importante organe din interiorul corpului uman (II)

Te-ai intrebat vreodata unde este splina si ce rol are aceasta pentru organism? Cu siguranta stii ca ai doi rinichi, un pancreas si un intestin subtire, insa nu stii cum arata acestea si care este rolul lor pentru organism.

Pastilele care opresc menstruatia

Fiecare femeie trece lunar prin perioada menstruatiei, usoara pentru unele si chinuitoare pentru altele.

Cele mai noi despre sindromul colonului iritabil

Psiholog: Sindromul Impostorului sau ciudatul sentiment ca ai pacalit pe toata lumea...

Ai simtit vreodata ca nu te integrezi intr-un context, ca nu apartii grupului tau de prieteni sau colectivului de la locul de munca? Ca si cum ar exista pericolul ca prietenii sau colegii tai sa descopere ca nu meriti locul de munca, functia ocupata si realizarile personale? Daca nu exista un motiv real si cunoscut concret de tine (un fals in acte/studii/abilitati, o minciuna sau mai multe etc.), este destul de probabil ca te confrunti cu Sindromul impostorului, considera specialistii.

Ce trebuie sa stii daca ai probleme cu digestia

De multe ori, importanta sistemului digestiv pare sa fie neglijata. Consideram ca digestia implica doar consumul de alimente si eliminarea resturilor dupa un interval specific de timp. Cu toate acestea, calatoria alimentelor prin sistemul digestiv este ceva fascinant, care implica o functionare perfecta si in armonie dintre diverse organe, hormoni sau enzime.

Chereches: “vaccinarea nu protejeaza complet de sindromul COVID lung” - STUDIU

Profesorul Razvan Chereches a postat pe pagina personala de Facebook rezultatele unui studiu prvind vacccinarea si riscul de sindrom Covid lung.