Cele mai citite despre site

Teza unica pentru elevii din clasa a VII-a si a VIII-a

Elevii claselor a a VII-a si a a VII-a au intrat zilele acestea in febra testelor nationale.

In total, 433.000 de elevi sustin, in aceste zile, tezele cu subiect unic la limba romana, limba

Cum se obtine viza turistica pentru Canada I

Viza pentru Canada poate fi un proces extrem de obositor, incepand cu primele zile de cautare a informatiilor.

Cum sa treci peste o despartire

Orice sfarsit inseamna un nou inceput. Daca tocmai te-ai despartit de persoana iubita, cu siguranta nu esti intr-o perioada prea optimista. Incearca

Cele mai noi despre site

A inceput cea de-a doua etapa de vaccinare impotriva coronavirusului. Cum te poti inscrie

Astazi, 15 ianuarie, a inceput cea de-a doua etapa de imunizarere impotriva coronavirusului. Pentru a marca public inceputul acestei etape, presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat in aceasta dimineata, in direct.

Cum cauti apartamente de vanzare in Sibiu? Iata cum sa gasesti cea mai buna oferta!

Clientii care cauta apartamente de vanzare sunt in general de doua tipuri: clientii care isi doresc un upgrade rapid la actuala locuinta, si clientii care vor sa gaseasca o locuinta, mai ales la inceput de drum. Ambele tipuri de clienti vor trece prin acelasi proces de cautare si de vizionare pana sa ia o decizie in privinta apartamentelor cumparate. Acest proces poate sa dureze saptamani, luni, sau poate zile. Depinde doar de modul in care cauta apartamentele si de ajutorul pe care il primesc, daca nu au experienta. Cand ai timp cautarea se poate intinde pe luni bune, dar cand trebuie sa te muti cat mai repede nu poti sa prelungesti la nesfarsit cautarile.

Cele mai scumpe deserturi din lume – de la torturi personalizate la deserturi cu foita de aur

Torturi personalizate si mofturi de milioane ?
Dupa terminarea mesei, primul gand al multora este „Ce mancam la desert?”. Daca suntem la restaurant, cerem meniul pentru dulciuri. Daca suntem acasa, ne gandim de pe ce site sa luam un tort la comanda sau o prajitura. Chiar si la o simpla plimbare, ne tenteaza ideea de a ne opri la una dintre cele mai bune cofetarii din Bucuresti sau la un magazin si a manca ceva dulce.